pozdrawiam i czekam na pomoc, bo mnie to niesamowicie irytuje.
Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Straszne bicie lewego koła przy skręcie w prawo
Moderator: Moderatorzy
Straszne bicie lewego koła przy skręcie w prawo
Opis sprawy : Mianowicie przy skręcaniu ostrym w prawo zaczyna latać mi lewe koło; łożysko, półosie, gałki, amory, sprężny, łożyska mcpersonów i ich gumy są nowe. mechanik który mi naciskał łożysko powiedział że mam wyklepane gniazdo na piaście i łożysko będzie krzywo siadać i szybciej się zużyje. czy to może być powód tych drgań na kole?? przed zmianą łożyska było tak samo.

musialbys podmienic na szybko piaste na inna i zobaczyc.... 8 srub + 4 od kola i po robocie 
jak bicie kola to nie wydaje mi sie zeby to bylo lozysko ale....
mi latala kierownica jak mi sie rozsypalo lozysko krzyzaka polosi lewej... czyli to wchodzace w dyferencjal ale to latala zajebiaszczo mocno przy 30km/h nawet przy jezdzie na wprost...
zapytam ponownie... widziales jak lata kolo czy czujesz to na kierownicy?
jak bicie kola to nie wydaje mi sie zeby to bylo lozysko ale....
mi latala kierownica jak mi sie rozsypalo lozysko krzyzaka polosi lewej... czyli to wchodzace w dyferencjal ale to latala zajebiaszczo mocno przy 30km/h nawet przy jezdzie na wprost...
zapytam ponownie... widziales jak lata kolo czy czujesz to na kierownicy?
-
Yakkul
-
kuba