Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Do posiadaczy Alpiny
Moderator: Moderatorzy
vino w peugeocie 205 gti są kable z bardzo długimi fajkami wpuszczane w głowice może podejdą tu masz np od 16v podobne http://www.allegro.pl/item855129722_prz ... 6v_88.html
jak dorobi przedłużki to tez orginal nie bedzie i wogóle nie uważam żeby kable rzutowały na orginalność samochodu ...no nic dałem tylko sugestie ale widze ze lepiej sie nie odzywaćKabar pisze:Silnik słyszałem że pasuje z zastawy, hamulce z dacii. W odrestaurowaniu auta nie chodzi o to żeby w miarę dopasować części od innych aut, ale o to żeby doprowadzić do stanu oryginalnego.
wiesz tych dokrecanych przedluzek tak czy siak nie bedzie widac... a przewody juz widac... co nie zmienia faktu ze jak bedzie ciezko dostac orginalne przewody to bede myslal nad innymi... widzialem w motocyklu hondy tez takie fajne dlugie i mysle ze one by super pasowaly... jednak staram sie zeby byly od orginalu... 

nie no mowilem ze jak bym drugi silnik kupil albo jak by mi sie na zolte tablice go nie udalo zarejestrowac to myslalem o dodaniu mu mocy jeszcze i przerobieniu go... ale narazie to sobie odpuszcze...
wsmpw a no stoi narazie... brak garazu i chwilowo czasu nie pozwala mi na kontynuowanie prac... pozatym nie mam czesci potrzebnych do skonczenia auta a i wiem ze jest problem z ich nabyciem... mam nadzieje zee uda mi sie z paroma osobami ugadac i moze cos z tego bedzie... a wtedy prace nad alpa rusza dalej
wsmpw a no stoi narazie... brak garazu i chwilowo czasu nie pozwala mi na kontynuowanie prac... pozatym nie mam czesci potrzebnych do skonczenia auta a i wiem ze jest problem z ich nabyciem... mam nadzieje zee uda mi sie z paroma osobami ugadac i moze cos z tego bedzie... a wtedy prace nad alpa rusza dalej