Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

Witam po przerwuni :)

O wszystkim i o niczym...

Moderator: Moderatorzy

Sweeper

Post autor: Sweeper »

KureckiE30 pisze:no ciecia
bzdury Panie gadasz :)
pierwszy spot to Borki 2005

potem już były tylko miedzianki
I - 07-09.07.2006
II - 20-22.07.2007
III - 26-27.07.2008
IV - 18-19.07.2009
wsmpw

Post autor: wsmpw »

Sweeper pisze:III - 26-27.07.2008
IV - 18-19.07.2009
byłem :mrgreen:
kureckie30

Post autor: kureckie30 »

no moze sie omyliłem, ale w borkach pierwszy raz to ja byłem 2004 :P
lodoo
Post autor: lodoo »

żuwiku ty niedobry też się odzywałem - rzadko bo rzadko ale jednak :mrgreen:

A takie tam fochy kłótnie były i już :-D nic ciekawego...

Kurde, szkoda, że nie mogłem na miedzianą przyjechać... na następnej koniecznie muszę się pojawić napić piwka z renatą i żuwikiem co by do końca zapomnieć o złej przeszłości :-D
el_palindo

Post autor: el_palindo »

Ja też moge wtrącić 3 grosze :?:

Forum od kilku lat czytuje i wcześniej troche w nim uczestniczyłem...
Od jakiegoś czasu sie nie udzielam bo robi sie tu syf.

Juz od bardzo dawna były spięcia i nie raz w nich uczestniczyłem - to jest coś co jest dla mnie trudne do zrozumienia, że ludzie na tym forum bardzo często robią śmietnik.
Tego na innych forach nie ma w takiej postaci jak jest tu. Na jakiekolwiek słowa krytyki wszyscy prawie odpowiadają tu atakiem. Ja widzę ile userów odeszło z tego forum bo robiło sie niemiło.
Najlepsze jest to, że na spotach zawsze jest miło ( bywało znaczy jak na nie jeździłem )

Wszyscy powinni sobie wziąć głęboki oddech i przemyśleć co by tu zrobić dla forum żeby je jednoczyć a nie rozwalać i robić "obozy" i kółka wzajemnej adoracji. Kiedyś już o tym rozmawiałem np z Kabarem , Lodoo (mimo że sie kiedyś na siebie rzucaliśmy ;-) ) Żuwikiem czy Sweepem.
żuwik

Post autor: żuwik »

Lodoo o czym mówisz ja nic nie pamiętam... :roll:
Sweeper

Post autor: Sweeper »

el_palindo pisze:Ja widzę ile userów odeszło z tego forum...
w odpowiedzi na twój apel postanowiłem działać i...
dzisiaj odeszło kolejnych 76 użytkowników :D
jak dla mnie to stała ekipa pozostała bez większych zmian, a problem leży raczej w tym że mamy więcej lat, rodziny i coraz mniej czasu
dlatego coroczna miedzianka to jedyna ostoja klubowej braci :)
Rosic

Post autor: Rosic »

Dlatego mam nadzieje, że będzie też za rok z większą grupą starych klubowiczów. Mt będzie na pewno, ja też i to swoją Polską piątką. Postaramy się też wytargać Foggiego.

Pamiętam dołączyłem do klubu zaraz przed borkami, wtedy też był chyba jeden z pierwszych Katowickich spotów (których potem było mnóstwo), na którym był Monster (trochę mi go tu brakuje), Kurecki, Sweeper... fajnie było :D

Co do rodzin, prawda starzejemy się, ale ja rodzinę w między czasie miałem, a teraz nie mam, a 5tka jak była tak jest... i pewnie jeszcze długo zostanie.

Mimo iż nie udzielam się za wiele, to regularnie się loguje i czytam niektóre tematy, a co do odpisywania to hmm trudno powiedzieć, może wena uciekła, może ludzie wałkują po stokroć to samo, nie wiem... Myślę, że jak już będę w PL to jakoś reaktywuje się nasze Katowickie spoty, będzie wtedy bliżej, milej i jakoś tak raźniej, a forum zacznie lepiej funkcjonować, no bo jakby nie patrzeć jak się kogoś zna osobiście, to ma się do tego człowieka zupełnie inne podejście niż do jakiegoś forumowego kolegi.
Balos

Post autor: Balos »

No to może i ja przyjadę skoro stara ekipa się zbiera ;-) Piątala nie mam ale jakiś środek transportu się znajdzie.
Qucor

Post autor: Qucor »

Ja też ja też mnie też zabierzcie :mrgreen:

Jeżeli tylko MG 2010 będzie ja będę na bank...
Awatar użytkownika
76stitch

Post autor: 76stitch »

to ekipa zbiera się jak ta lala mnie też nie zabraknie szkoda że nie mam już piątala
kureckie30

Post autor: kureckie30 »

przyjdzie co do czego to i tak sie wyłamia
Rosic

Post autor: Rosic »

kto jak kto...
Maolat

Post autor: Maolat »

Ja już mam wolne na 100% :) zabukowane 9 mcy wczesniej , wystarczy :)
lodoo
Post autor: lodoo »

Żadne śluby się nie szykują więc będę czymkolwiek :mrgreen: do dziś żałuję, że mnie ostatnio nie było... :evil:
ODPOWIEDZ