Dlatego mam nadzieje, że będzie też za rok z większą grupą starych klubowiczów. Mt będzie na pewno, ja też i to swoją Polską piątką. Postaramy się też wytargać Foggiego.
Pamiętam dołączyłem do klubu zaraz przed borkami, wtedy też był chyba jeden z pierwszych Katowickich spotów (których potem było mnóstwo), na którym był Monster (trochę mi go tu brakuje), Kurecki, Sweeper... fajnie było
Co do rodzin, prawda starzejemy się, ale ja rodzinę w między czasie miałem, a teraz nie mam, a 5tka jak była tak jest... i pewnie jeszcze długo zostanie.
Mimo iż nie udzielam się za wiele, to regularnie się loguje i czytam niektóre tematy, a co do odpisywania to hmm trudno powiedzieć, może wena uciekła, może ludzie wałkują po stokroć to samo, nie wiem... Myślę, że jak już będę w PL to jakoś reaktywuje się nasze Katowickie spoty, będzie wtedy bliżej, milej i jakoś tak raźniej, a forum zacznie lepiej funkcjonować, no bo jakby nie patrzeć jak się kogoś zna osobiście, to ma się do tego człowieka zupełnie inne podejście niż do jakiegoś forumowego kolegi.