Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
to jest wtrysk i wazne jest cisnienie paliwa... nie ma to znaczenia w takim silniku... mysle ze nawet wezyk jakis 2mm by wystarczyl to nie GTT pomysl ile chwilowo litrow paliwa jest w stanie przepuscic wezyk jaki masz, a ile podaje wtrysk
tak tak podpiąć pod komputer ale pewnie nitk w okolicy nie ma już do takiego arhaika sprzętu .. a jak będą mieli to pewnie ze 100 za samo podłączenie a gość pewnie nie będzie sie znał i powie że wszystko ok i po co mi ta stracona kasa... już jestem na pół metku .
no nie ma tak ze sie na Ciebie renata uwziela i na mono nie zagra z nalezytym spalaniem. cos musi byc nie tak, jak nie elektryka to moze mechanika... wiesz ze ja sie nie znam ale na logike... W sumie załozenie gaznika moze byc dobrym testem mechaniki ale zebys sie nie wkopal w chocki klocki z jego (gaźnika) regulacja.
POWODZENIA
moja 1.4 mono też wychodzi mi 10/100km tylko że mam zaślepioną dziurę od recylkulacji spalin i wydaje mi się że przez to tyle pali ale za to jest trochę mocniejsza.
troche wbiłem nie w czas wychodzi na to że 2l/100km pali więcej pytałem się kumpla (mechanika) i mówił mi że nie powinno wzrosnąć spalanie acz kolwiek nie widzę innej przyczyny jak jest tak to wszystko ok.