Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Zbieżność przednich kół
Moderator: Moderatorzy
Zbieżność przednich kół
Witam po dłuższej przerwie.Zjada mi opony z przodu od wewnątrz.Pytanie-czy trzeba wybić końcówki ze zwrotnic aby ustawić /w tym wypadku skręcić/ zbieżność.Pytam z ciekawości,bo i tak pojadę do speca na przyrządy.
a po czym wnioskujesz ze magiel jest do d...
sprawdzales czy przy drazkach lata gora dol i na boki listwa
bo jezeli krecenie sroba nic nie daje to mozesz miec tulejki w maglu do wymiany... da sie zregenerowac ale nie wiem czy nie bedzie lepiej magiel wymienic...
i tak mi sie dziwne wydaje ze jak gumy od wewnatrz tnie to ze tulejki sa ok... bo za zwyczaj od srodka jak tnie to sa do wymiany bo kola kosi dolem lekko... a widac golym okiem ze z kolem cos nie tak

i tak mi sie dziwne wydaje ze jak gumy od wewnatrz tnie to ze tulejki sa ok... bo za zwyczaj od srodka jak tnie to sa do wymiany bo kola kosi dolem lekko... a widac golym okiem ze z kolem cos nie tak

Największy luz na maglu jest tak jakby wzdłuż listwy.Góra-dół na drążkach też,ale niewielki.Na tulejach wahacza luz niewyczuwalny,podobnie końcówki i sworznie.Zresztą byłem niedawno na przeglądzie i diagnosta do niczego się nie przyczepił.Aż byłem zdziwiony,bo autko ma 21 lat. Podejrzewam,że poprzedni właściciel nie ustawiał zbieżności tylko zakładał nowe opony-z przodu mam nówki zimowe,teraz zjechane,a jeżdżę od roku.