Jednocześnie padł mi zegarek i lampka oświetlenia wnętrza, to idzie na jednym kablu chyba nie... na taką dedukcję pozwala mi moja wiedza z zakresu elektryki...

Zegarek analogowy, wersja wyposażenia TL, jeżeli to w czymś pomoże. Oprócz tego padła mi ważniejsza rzecz, a mianowicie lampki od ładowania i od ciśnienia oleju- swego czasu jeszcze się raz świeciły, innym razem nie... Teraz już w ogóle nie działają.. czy to może mieć jakiś związek ze stacyjką??? Wcześniej jak jeszcze lampkę wnętrza dało się włączyć, to nie włączała się przy otwartych drzwiach, czujniki są i kable do nich podłączone jakieś tam są, ale nie wiem czy to nie są kable tylko do alarmu..

?? przecież da się zrobić coś takiego, że będzie i lampka i alarm więc.. I jeszcze padł mi czujnik od poziomu paliwa, to oznacza tylko i wyłącznie wymianę??? We wnęce na radio mam stos kabli podpiętych do kostki- czy to mogą być kable do centralki, większość z nich idzie do drzwi ale dalej ich nie lokalizuję... i czemu ta kostka jest nie podpięta nigdzie?? pozostałość po fabrycznej centralce?