Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
problem z hamulcami
Moderator: Moderatorzy
problem z hamulcami
mam chyba problem z pompą hamulcową objawy są następujące naciskam na pedał hamulca robi się na chwile twardy i zaczyna opadać w dół, płyn hamulcowy mi nie wycieka
mi kiedyś spadła spreżynka. masakra. klocek się obluzował, i stukal o felgę, żłobiąc w niej rowek. najgorsze jet to, że chyba lekko się wtedy klocek otarł na brzegach, i był do wymiany.
lepiej kup zestaw sprężyn, za 27 zeta chyba
nie ma co tak jeździć, mi na przeglądzie przez to koło słabiej hamowało.
lepiej kup zestaw sprężyn, za 27 zeta chyba

Glupie i dosc niebezpieczne sprawdzenia. Ja tak zrobilem ale no trzeba pokombinowac. Odkrec kolo, postaw przod na stojakach i na odkreconych kolach wsiac do samochodu, odpal i dawaj gazu az do predkosci kiedy masz te wibracje. Zobaczysz czy to od kola, czy moze wlasnie od tarcz pokrzywionych lub lozysk. Jak tak wykrywalem stuki i wykrylem ze pada poloska
Dizwny sposob, ale daje rade.