Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Pozdrowienia z nad morza!
Moderator: Moderatorzy
- krzysiek3452
Pozdrowienia z nad morza!
Witam wszystkich, jakiś czas temu stałem się właścicielem Renault 5 1.4 Primus z 1988r. Można mnie i Renię spotkać na trójmiejskich drogach, mam nadzieję do zobaczenia! 

Witaj Kolego!
Widzę w podpisie, że miałeś cytrynę XM - bardzo mnie się to autko podoba
Korci mie, żeby poszukać dla siebie jeszcze jakiegoś CX'a, BX'a, lub właśnie XM'a...
Co sie stało, że już jej nie ujeżdzasz? "Ruda" od Ciebie samochód odkupiła?
P.S.: Kurdę - z tymi wersjami można się zamotać...
Masz "Primusa", czyli rozumiem, że to 5-drzwiowy wynalazek, tak?
Robili "Primusy", robili "Primy"... i o co tu, kurdę, chodzi?
Ale to już temat na nowy wątek. Zrób kilka fotek - pochwal się"piątalem" na forum.
Pzdr.
Widzę w podpisie, że miałeś cytrynę XM - bardzo mnie się to autko podoba

Korci mie, żeby poszukać dla siebie jeszcze jakiegoś CX'a, BX'a, lub właśnie XM'a...
Co sie stało, że już jej nie ujeżdzasz? "Ruda" od Ciebie samochód odkupiła?

P.S.: Kurdę - z tymi wersjami można się zamotać...
Masz "Primusa", czyli rozumiem, że to 5-drzwiowy wynalazek, tak?
Robili "Primusy", robili "Primy"... i o co tu, kurdę, chodzi?

Ale to już temat na nowy wątek. Zrób kilka fotek - pochwal się"piątalem" na forum.
Pzdr.
- krzysiek3452
Citroen odszedł bo niestety OC kosztowało by mnie więcej niż cena auta i pojawiła się wizja czegoś innego, jeździłem nim z pół roku. Wspaniałe auto, trochę komputer wariował, ale egzemplarz też nie był wzorem
Co do Primusa, to jest wersja limitowana jak na prospekcie, ma ładne naklejki i szyberdach
http://www.renault-5.net/catalogues_sup ... primus.jpg
P.S Szukam kołpaków jak na zdjęciu wyżej, ktoś, coś, gdzieś wie?

Co do Primusa, to jest wersja limitowana jak na prospekcie, ma ładne naklejki i szyberdach

P.S Szukam kołpaków jak na zdjęciu wyżej, ktoś, coś, gdzieś wie?