Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

Pozdrowienia z nad morza!

Czyli zanim zaczniesz pisać posty...

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
krzysiek3452

Pozdrowienia z nad morza!

Post autor: krzysiek3452 »

Witam wszystkich, jakiś czas temu stałem się właścicielem Renault 5 1.4 Primus z 1988r. Można mnie i Renię spotkać na trójmiejskich drogach, mam nadzieję do zobaczenia! ;)
Citroen XM 3.0 V6 91'->Alfa Romeo 156 1.9 JTD 01'->Renault Super5 TR 1.4 88'
Obrazek
Awatar użytkownika
MIKUZZ
Kontakt:

Post autor: MIKUZZ »

Witaj Kolego!
Widzę w podpisie, że miałeś cytrynę XM - bardzo mnie się to autko podoba :okok:
Korci mie, żeby poszukać dla siebie jeszcze jakiegoś CX'a, BX'a, lub właśnie XM'a...
Co sie stało, że już jej nie ujeżdzasz? "Ruda" od Ciebie samochód odkupiła? :P :wysmiewacz:

P.S.: Kurdę - z tymi wersjami można się zamotać...
Masz "Primusa", czyli rozumiem, że to 5-drzwiowy wynalazek, tak?
Robili "Primusy", robili "Primy"... i o co tu, kurdę, chodzi? :szok:
Ale to już temat na nowy wątek. Zrób kilka fotek - pochwal się"piątalem" na forum.
Pzdr.
Awatar użytkownika
krzysiek3452

Post autor: krzysiek3452 »

Citroen odszedł bo niestety OC kosztowało by mnie więcej niż cena auta i pojawiła się wizja czegoś innego, jeździłem nim z pół roku. Wspaniałe auto, trochę komputer wariował, ale egzemplarz też nie był wzorem ;)

Co do Primusa, to jest wersja limitowana jak na prospekcie, ma ładne naklejki i szyberdach :P http://www.renault-5.net/catalogues_sup ... primus.jpg

P.S Szukam kołpaków jak na zdjęciu wyżej, ktoś, coś, gdzieś wie? :)
Citroen XM 3.0 V6 91'->Alfa Romeo 156 1.9 JTD 01'->Renault Super5 TR 1.4 88'
Obrazek
Awatar użytkownika
Andzia

Post autor: Andzia »

witamy w gronie szczęśliwych posiadaczy R5 :)
ODPOWIEDZ