Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Jaka turbina podejdzie do r5 gtt
Moderator: Moderatorzy
Jaka turbina podejdzie do r5 gtt
Witam znalazłem taką turbine podejdzie ona do mnie
http://cgi.ebay.co.uk/Garrett-T25-S13-2 ... dZViewItem
Lub z czego podejdzie i jaka pod seryjne mocowania r5 gtt?
Z góry dzieki za info
http://cgi.ebay.co.uk/Garrett-T25-S13-2 ... dZViewItem
Lub z czego podejdzie i jaka pod seryjne mocowania r5 gtt?
Z góry dzieki za info
Co to jest a/r ? sorki ale na turbinach to ja sie nie znam to co o niej w necie znalzlem
GARRETT T25 (numer seryjny)
To była krótka seria turbin garetta Nissan montował ją do ET Pulsar, i 300ZX twin-turbo VG30DETT. Jako pojedyńcza turbina niezabardzo najaje się ona do pwiększania osiągów.
Orginalnie montowana:
Nissan S13 Silvia/180SX
Silnik:
CA18DET
Mocowanie:
Na 4 śróby pasóje do większości turbo Nissanów
Maksymalna moc :
Około 130kW
Maksymalne ciśnienie:
1.0bar (14.5psi)
Wielkości muszli:
Wydechowej 0.48 AR, Kompresji 0.49 AR
Komentaż :
Mała turbinka która powinna być montowana właściwie tylko do CA18DET praktycznie nie nadaje sie so silników o pojemności powyżej 1600cm.
Koszt:
Droga jak na te parametry no ale cóż jest ich malo i jeśli chce się montować orginał trzeba placić.. - regeneracja około 500zl (wirnik z ośką to zespolona część praktycznie nie do dostania luzem) Nigdy takiej nie widzialem J
Ocena:
1/5
GARRETT T25 (numer seryjny)
To była krótka seria turbin garetta Nissan montował ją do ET Pulsar, i 300ZX twin-turbo VG30DETT. Jako pojedyńcza turbina niezabardzo najaje się ona do pwiększania osiągów.
Orginalnie montowana:
Nissan S13 Silvia/180SX
Silnik:
CA18DET
Mocowanie:
Na 4 śróby pasóje do większości turbo Nissanów
Maksymalna moc :
Około 130kW
Maksymalne ciśnienie:
1.0bar (14.5psi)
Wielkości muszli:
Wydechowej 0.48 AR, Kompresji 0.49 AR
Komentaż :
Mała turbinka która powinna być montowana właściwie tylko do CA18DET praktycznie nie nadaje sie so silników o pojemności powyżej 1600cm.
Koszt:
Droga jak na te parametry no ale cóż jest ich malo i jeśli chce się montować orginał trzeba placić.. - regeneracja około 500zl (wirnik z ośką to zespolona część praktycznie nie do dostania luzem) Nigdy takiej nie widzialem J
Ocena:
1/5
-
mam 1.3 py w 86c2f przy doładowaniu "cywilnym" 1,5kg/cm2 które w miarę potrzeby mogę jeszcze podnieść także jakbyś chciał jakieś info odnośnie silników grupy VAG to służę pomocą.renata pisze:silnik z golfa 3 i będzie LALA
Lodoo mam pytanie: wg ciebie warto się przedstawiać jak ludzie tak odpisują?jeśli to coś zmieni to napiszę tu kilka słów o sobie.
mam 27 lat wszystkie projekty jakie robię (pierwszy ok 12lat wstecz) są to projekty homemade które od początku do końca są prowadzone praktycznie tylko własnymi siłami (naturalnie merytorycznie i praktycznie). same przeróbki to więcej niż wymiana wałka i kapitalka silnika. znalazłem się na forum bo nie chciałbym wyważać już otwartych drzwi.... prosiłbym o konkretną odpowiedź kto jakie ma doświadczenia a merytorycznie to możemy podyskutować później. pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 23 marca 2009, 00:58 przez Tak_to_ja, łącznie zmieniany 1 raz.