Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

Wędkarstwo

Czym jeszcze się zajmujesz, interesujesz...

Moderator: Moderatorzy

Arti

Wędkarstwo

Post autor: Arti »

Zapraszam szanownych Forumowiczów do konwersacji :mrgreen:
lodoo
Post autor: lodoo »

no z wedkarstwa to ja potrafie lapac pstragi ze stawu hodowlanego, wyglodzone tak, ze lapia pusty haczyk same :-D haczyk na kawalku zylki przyczepiony do konca galezi... drugi koniec mialem w rekach :-D

aaa

i widizalem kiedys wedki w sklepie :-D i podbieraki... i podobaja mi sie takie fajne male gumowe sztuczne rybki:-D

to jak jedizemy na jakis polów :-D
Arti

chłopie, ja w tym roku jestem tak zarypany robotą, że jeszcze karty nie opłaciłem , a mamy raptem lipec :evil:
a co mówić o wypadzie na ryby
za 2 lata mam plan jechać do Szwecji na szczupaczki :lol: jak dożyję
tylko muszę sobie Volvo sprawić kombi coby wszystko zapakować 8-)
lodoo

to trzeba jakies karty?? :-D lol
jakie?? czipowe czy magnetyczne?? :-D
a moze motorowerowa?? :-D
Arti

bardzo śmieszne
Maolat

Post autor: Maolat »

swego czasu pare razy bylem na polowie zywca :) (browar tez byl ehhe) takie fajne male rybki sie lowilo na "szczytówke" , zlowilem trochenaście a nawet bym powiedzial trochedziesiąt , polowa zostala wypuszczona a opolowa na przynete .
Patron

Post autor: Patron »

karta, a szczególnie opłata roczna to taka forma daniny na rzecz PZW który rości sobie prawa do własności nad polskimi wodami. Jak nie zapłacisz to jestes dla nich kłusownikiem i przestępcą ;)
mało tego osobno opłacasz prawo do połowów na wodach górskich, osobno na wodach nizinnyuch i takie tam

a tak z drugiej strony, wybrałbym się na kilka dni na ryby, nie byłem od 5 lat.
lodoo

a co to PZW <lol>

hehe

nie no ja do ryb to sie nie nadaje.. :-D
Qucor

Post autor: Qucor »

Patron mój kumpel z roboty wędkuje zawzięcie i troszkę się nasłuchałem :->
Jak również pojadłem :-D to co złowił i nie wiem czy czasami się mi nie obiło o uszy że karta przypada na województwo :?:

Bo chciał jechać w bieszczady ale musiałby wykupić kartę dodatkową więc został nad naszym pięknym Żywieckim morzem i... wyciągnął sandacza na 93 cm
Arti

Lodoo pisze:a co to PZW <lol>

hehe

nie no ja do ryb to sie nie nadaje.. :-D
Polski Związek Wędkarski
lodoo

no to byl zart... :-P
Patron

Post autor: Patron »

całkiem mozliwe że w każdym województwie, jak pisałem od kilku lat nie wędkuję
a nawet gdy byłem ostatnio to też wiele nie połowiliśmy, bo z kumplem do namiotów zabraliśmy dziewczyny :lol:
Arti

Lodoo pisze:no to byl zart... :-P
no tak myślałem
gufner

Post autor: gufner »

Z wedkarstwa to lubie fotografie :-) A powaznie, to jezdzilem swego czasu na mistrzostwa w móchowym, ze starszym i znajomymi jego, np. panem Krzysztofem (nie pamietam nazwiska) z Krakowa, jakims tam mistrzem :) Jedynie widzialo sie co oni wyprawiaja z tymi mószkami :-D Poezja :-D
Karol

Post autor: Karol »

heh :) ja sie tez do wędkarstwa nie nadaje :) jak byłem młodszy, to polowaliśmy na raki z kolegami :P ale potem je wypuszczaliśmy :)

na rybach byłem dwa razy w życiu... szkoda ze nie wziąłem wtedy mydła i ręcznika, bo gó*no złapałem :P:P:P

a tak jakoś to nie czuje powołania do polowania na ryby :) jedynie co, to najwyżej mi one smakują np. z grilla jak ktoś coś fajnego złapie :P
ODPOWIEDZ