Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Wędkarstwo
Moderator: Moderatorzy
no z wedkarstwa to ja potrafie lapac pstragi ze stawu hodowlanego, wyglodzone tak, ze lapia pusty haczyk same
haczyk na kawalku zylki przyczepiony do konca galezi... drugi koniec mialem w rekach 
aaa
i widizalem kiedys wedki w sklepie
i podbieraki... i podobaja mi sie takie fajne male gumowe sztuczne rybki:-D
to jak jedizemy na jakis polów

aaa
i widizalem kiedys wedki w sklepie

to jak jedizemy na jakis polów

karta, a szczególnie opłata roczna to taka forma daniny na rzecz PZW który rości sobie prawa do własności nad polskimi wodami. Jak nie zapłacisz to jestes dla nich kłusownikiem i przestępcą 
mało tego osobno opłacasz prawo do połowów na wodach górskich, osobno na wodach nizinnyuch i takie tam
a tak z drugiej strony, wybrałbym się na kilka dni na ryby, nie byłem od 5 lat.

mało tego osobno opłacasz prawo do połowów na wodach górskich, osobno na wodach nizinnyuch i takie tam
a tak z drugiej strony, wybrałbym się na kilka dni na ryby, nie byłem od 5 lat.
Patron mój kumpel z roboty wędkuje zawzięcie i troszkę się nasłuchałem
Jak również pojadłem
to co złowił i nie wiem czy czasami się mi nie obiło o uszy że karta przypada na województwo
Bo chciał jechać w bieszczady ale musiałby wykupić kartę dodatkową więc został nad naszym pięknym Żywieckim morzem i... wyciągnął sandacza na 93 cm

Jak również pojadłem

Bo chciał jechać w bieszczady ale musiałby wykupić kartę dodatkową więc został nad naszym pięknym Żywieckim morzem i... wyciągnął sandacza na 93 cm
heh
ja sie tez do wędkarstwa nie nadaje
jak byłem młodszy, to polowaliśmy na raki z kolegami
ale potem je wypuszczaliśmy
na rybach byłem dwa razy w życiu... szkoda ze nie wziąłem wtedy mydła i ręcznika, bo gó*no złapałem
:P:P
a tak jakoś to nie czuje powołania do polowania na ryby
jedynie co, to najwyżej mi one smakują np. z grilla jak ktoś coś fajnego złapie 

na rybach byłem dwa razy w życiu... szkoda ze nie wziąłem wtedy mydła i ręcznika, bo gó*no złapałem

a tak jakoś to nie czuje powołania do polowania na ryby