Witam, spędzam już z 30minut nad szukaniem pewnego tematu na forum,
a mianowicie chodzi mi o temat który kiedyś widziałem było w nim napisane
jakie części z innych samochodów (clio,19,21,itp) pasują do piątki.
jeśli ktoś ma do tego dostęp to prosił bym o link, bardzo mi zależy
pozdrawiam
Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Pytanie o temat na forum
Moderator: Moderatorzy
INSTRUKCJA ZNAJDOWANIA INTERESUJĄCYCH NAS ZAGADNIEŃ NA FORUM
1. Poszukaj przycisku szukaj (podpowiedź: u góry strony);
2. Naciśnij ten magiczny przycisk
;
3. W pole Szukaj Słów Kluczowych: (wpisz co chcesz znaleźć), np.: "co pasuje" (oczywiście z cudzysłowem będzie fajniej);
4. Znajdź przycisk "szukaj" Uwaga!!! nie ten co poprzednio i nie ten najniżej na stronie, tak to ma być ten pod "Opcje Wyszukiwania", ale ponad "Przeszukaj ostanie":
a) znalazłeś
,
, więc naciśnij i przejdź do pkt 5;
b) nie znalazłeś
, to nic po prostu naciśnij ENTER na swojej klawiaturze
;
5. Na liście wyświetlonych tematów znajdź właściwy, który Cię interesuje (Uwaga!!!! może być więcej niż jeden);
6. Kliknij w wybrany znaleziony temat i ciesz się informacjami.

ps.
Przepraszam, ale nie mogłem się powstrzymać:)).
1. Poszukaj przycisku szukaj (podpowiedź: u góry strony);
2. Naciśnij ten magiczny przycisk

3. W pole Szukaj Słów Kluczowych: (wpisz co chcesz znaleźć), np.: "co pasuje" (oczywiście z cudzysłowem będzie fajniej);
4. Znajdź przycisk "szukaj" Uwaga!!! nie ten co poprzednio i nie ten najniżej na stronie, tak to ma być ten pod "Opcje Wyszukiwania", ale ponad "Przeszukaj ostanie":
a) znalazłeś

b) nie znalazłeś

5. Na liście wyświetlonych tematów znajdź właściwy, który Cię interesuje (Uwaga!!!! może być więcej niż jeden);
6. Kliknij w wybrany znaleziony temat i ciesz się informacjami.

ps.
Przepraszam, ale nie mogłem się powstrzymać:)).

Ja dorzucę coś od siebie.
Zasadnicze pytanie co ma pasować?
Temat szeroki jak rzeka. Wszystko zależy od tego co chcesz osiągnąć szukaniem.
I tak muszę przyznać iż Renault 5 jest jednym z prostszych samochodów jednak szukając odpowiedzi na pytania nie zawsze dostawałem dobrą odpowiedź
. Różne rzeczy pasują od różnych innych modeli. Tak to już jest.
Wystarczy spojrzeć w katalog np. Inter-cars i zobaczyć zastosowanie jednej części to się można ładnie zdziwić
np. do 1,7 krokowy był też taki sam w porsche hehe.
szukać szukać szukać.
Wiem iż niektórym może się nie podobać wyszukiwarka ale działa tylko trzeba trochę jej też pomóc.
Przykład szukając czegoś "sprzęgło" zaznaczyć dział w którym ma być szukane dane słowo iż po co ma np. wertować nadwozie skoro to nie należy i będzie wyświetlało dodatkowe niepotrzebne tematy.
O to ode mnie tyle
Miłego szukania
A wójek google też umie pomóc 
Zasadnicze pytanie co ma pasować?
Temat szeroki jak rzeka. Wszystko zależy od tego co chcesz osiągnąć szukaniem.
I tak muszę przyznać iż Renault 5 jest jednym z prostszych samochodów jednak szukając odpowiedzi na pytania nie zawsze dostawałem dobrą odpowiedź

Wystarczy spojrzeć w katalog np. Inter-cars i zobaczyć zastosowanie jednej części to się można ładnie zdziwić

szukać szukać szukać.
Wiem iż niektórym może się nie podobać wyszukiwarka ale działa tylko trzeba trochę jej też pomóc.
Przykład szukając czegoś "sprzęgło" zaznaczyć dział w którym ma być szukane dane słowo iż po co ma np. wertować nadwozie skoro to nie należy i będzie wyświetlało dodatkowe niepotrzebne tematy.
O to ode mnie tyle