Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Szyba
Moderator: Moderatorzy
wczoraj mi wycinali i wklejali szybe chłopaki. 120zl za wyciecie i wklejenie i dojazd do mnie. Jedna szyba mi pekla przy wycinaniu wiec tym razem zadzwonilem po fachowców. Zostawili mi tez kawałek drutu do wycinania i z trzeciej renówki wycielismy juz sami szybe tyle że byla slabo wklejona, ledwo co kleju tam bylo
ogolnie nic trudnego, nastepną wkleje juz sam
najbardziej trzeba uważać przy wycinaniu, bo drut sie mocno grzeje, czasem pęka itp

ogolnie nic trudnego, nastepną wkleje juz sam

grzanie druta to nie jest najwazniejsze na co trzeba uwazac ta linka jest na tyle ostra ze latwo w szybe wjecahc i wtedy latwo ja uszkodzicwsmpw pisze:kwestia wprawyqbica1988 pisze:ogolnie nic trudnego, nastepną wkleje juz samnajbardziej trzeba uważać przy wycinaniu, bo drut sie mocno grzeje, czasem pęka itp
druga sprawa r5 jest na tyle wredne do wycinania szyby ze latwo rozwalic ta uszczelke
sorki troche sie przedłużyło ale obiecałem więc jest
http://www.speedyshare.com/files/288250 ... ejanie.pdf

http://www.speedyshare.com/files/288250 ... ejanie.pdf