Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Szyba
Moderator: Moderatorzy
- dawid1988kce
Szyba
czy szyba przednia z Rapida pasuje do r5
pomoże ktoś tom zagadkę rozwiązać??

- dawid1988kce
nie ma z tym problemu nalezy tylko poświęcić temu troche więcej czasujjmag pisze:samo wklejenie to pikuś ale najgorsze jest wycięcie tak żeby nie uszkodzić tapicerki typu osłona słupka czy deska rozdzielcza bez demontażu
największa blaszka do szpachlowania przyjacielem w tej kwestii nie wiem ile teraz kosztuje zestaw z klejem ale powinno być o jakieś 50 60 zł taniej niż ci powiedzieli
do wycinania pełno jst różnych przyrządów na allegro-tańsze, droższe i bardzo drogie.
Bardzo dobrze wycina się żyłką wędkarską lub struną z gitary ale potrzebna jest pomoc drugiej osoby. Po przyklejeniu szyby przymocuj ją dwoma lub trzema paskami szerokiej taśmy klejącej do dachu, zapobiegnie to ewentualnemu obsunieciu sie szyby.
Bardzo dobrze wycina się żyłką wędkarską lub struną z gitary ale potrzebna jest pomoc drugiej osoby. Po przyklejeniu szyby przymocuj ją dwoma lub trzema paskami szerokiej taśmy klejącej do dachu, zapobiegnie to ewentualnemu obsunieciu sie szyby.