Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Witam wszystkich, otóż mam problem ze stanem paliwa ciągle pokazuje mi rezerwę, styki wyczyściłem, ale problem nie ustąpił, sądzę że problem tkwi w pływaku chciałbym się do niego dostać, ale nie mam pojęcia jak, a nie chce nic uszkodzić oto fotografia prosiłbym, aby na jej podstawie wytłumaczono mi po kolei co i jak i na co trzeba uważać.
znaczy chcesz go wyciągnąć z baku?
jak tak to musisz odkręcić pierścień ten plastikowy co jest na nim
jeżeli nigdy nie był odkręcany może być ciężko, duży śrubokręt, młotek, trochę poklupać i będzie git
Ok dzięki a jeszcze takie pytanko, czy można łatwo coś uszkodzić i jeżeli nie działa mi wskaźnik i pokazuje tylko rezerwe to po wyciągnięciu co wyczyścić itp?
[ Dodano: 28 Kwiecień 2010, 18:20 ]
A czy ta listwa to poważny problem i może jakoś zakłócić działanie pływaka?
A i jeszcze jedno wężyk co jest na pierwszej rurce od dołu do czego on służy??
Odkręciłem pływak, wyczyściłem filterek, ale dalej nie działa Czy jesteście pewni że kupno nowego napewno będzie dobrym rozwiązaniem?? może coś w kabelkach nie tak?? chociaż styki i kostka są wyczyszczone.
Jeżeli bezpiecznik jest spalony to chyba kontrolka rezerwy by się nie świeciła? A czy ma ktoś zdjęcie albo wykaz, który bezpiecznik jest od czego?? bo tak wyszło że akurat klapki od bezpieczników nie mam.
Omomierz w którym miejscu podłączyć?? w miejsce styku pina?? czy jak