Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
no no ale czy ktoś coś może wie na ten temat moze coś można poprawić i będzie śmigać dłużej potrzebuje tak wyciągnąć koło 1-2 bary ciśnienia do rozpylania przepracowanego oleju do pieca..
U mnie takie cudo było dzielne, ale w końcu nie wytrzymało i rozsypało się jak na kreskówkach. Okropnie długo pompuje i strasznie hałasuje - zainwestuj lepiej w zwykłą pompkę to i dla "zdrowotności" lepiej będzie.
długo nie pochodzi to są takie "jednorazówki" tłok nawet niema pierścieni zaraz sie wyciera lub zaciera nadaje sie na dorazne napompowanie koła ,jedynie godny polecenia byłby stosowany fabrycznie w audi TT (zamiast koła zapasowego spray uszczelniający i właśnie kompresorek) niestety pewnie ciężki do zdobycia.
za 15 zlotych to nawet sie dobrej flaszki nie kupi... chyba ze cwiortke... a tak naprawde to moj brat cioteczny mial i wkurwil sie jak w punto chcial kola podpompowac i po 20 minutach pracy sie wysral... takie gowienko np do pompowania gum w rowerze...
dokładnie tak w tym że pompę olejowa brałem zawsze z fiata albo poldka, podejrzewam że chodzi Ci o piec na przepracowany olej więc już cię informuję że jeśli tak w tych piecach nic nie rozpyla oleju a jedynie podaje go dosłownie kapiąc
zastosuj kompresor od starej lodówki, jest mega mocny, wydajny i ciągnie mało prądu, poza tym jest praktycznie niesłyszalny, ja zrobiłem sobie takie cudo z 2 lata temu, do dzisiaj działa już nie wiem ile kół nim napompowałem a napiszę tylko że przed moja przeróbką pracował ponad 20 lat w lodówce nie widzę lepszego rozwiązania...