Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

Walka Pudzian vs Najman

O wszystkim i o niczym...

Moderator: Moderatorzy

carmaker

Post autor: carmaker »

jedno czego zarzucić Pudzianowi nie można to szybkość bo rusza sie całkiem żwawo jak na swoją wage czego na przykład o Gołocie nie można było powiedzieć...
michal969

Post autor: michal969 »

pudzian the best uliczny styl i temperament kowala :lol: widze go w konfrontacjach
Awatar użytkownika
djmonkey

Post autor: djmonkey »

Pudziana styl walki to jego brak. Gdyby walczył z lepszymi to by dostał nieźle po łbie. Takie jest moje zdanie na ten temat
Renault Megane 1,6 16v 110KM
Clio Turbo
Regeneracja alternatów i rozruszników

Tylko Renault
Awatar użytkownika
maciek od iwony

Post autor: maciek od iwony »

Ma zakontraktowane jeszcze dwie więc zobaczymy co będzie dalej.
Tak na marginesie moim bezkonkurencyjnym idolem MMA jest Mamed Khalidov.
Jak ten gość wymiata to szok.
glock

Post autor: glock »

Pudzian na rozgrzewke i zajaranie się zawodową walką w ringu ( z tego co mi wiadomo to cos trenował karate wczesniej) dostał przeciwnika przy którym nie był z góry skazany na porażkę. Podpisał kontrakt, wygrał, następne kilka walk tez będzie mial takich, zeby je wygrywać, ale po jakims czasie będzie musiał spotkać się z prawdziwymi fajterami :D
mam na mysli np. CroCopa, Fedora, Barda Hariego itd. ( osobiscie chciałbym zobaczyc walke z Choi Hong Man'em wtedy to pudzian byłby tym mniejszym :D ) Jak dla mnie Pudzian przy nich nie wytrzymałby ani tyle co Najman przy nim. Nie widzielismy go w defensywie, wiec przy mocniejszym zawodniku moze sie okazac ze nic nie zrobi pożytecznego z kontry lub przy pojściu na wymiane :D
michal969

Post autor: michal969 »

zobaczymy! ja jestem za ulcznym wojiwnikiem ;p :-D
ODPOWIEDZ