Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Ogladaliscie wczorajszą walkę Pudzian vs Najman jak dla mnie to była czysta parodia a nie walka może i wygrał ale co to był za styl http://www.youtube.com/watch?v=LjlTToV6jfg
a to komentarz zamieszczony pod walką na forum interi
"Mariusz jak bym wiedział to nie czekał bym tyle tylko obejrzał walkę w Teleexpresie"
Wlasnie luknolem no powiem ze bylo szybko styl kontra styl, nie ma co porownywac wiadomo. zgodzili sie na to hmmm klatke , Pudzian wyldadal jak by dostal jakas hajne medine czy cus ale poszedł mocno i wygrał
ale nie oszukujmy sie to były lowkiki czy zwykła przekopa na wsiowej zabawie zero gardy przy zadaniu uderzenia nogą dajcie mu kogos kto się zajmuje kickboxingiem to i spacer farmera mu nie pomoże
jjmag chyba nie wiesz co mowisz... taki low kick od Pudziana to podejrzewam ze nie jednemu mogl by noge zlamac... chlop ma tyle sily ze nie dziwie sie Najmanowi ze padl na dechy tak szybko... tym bardziej ze dodatkowo Pudzian mial jeszcze buty na nogach... ale walka strasznie szybka... i wkurzylem sie ze dluzej ich wyjscie trwalo jak samo starcie na ringu... :-x
Viniu że ma parę to nie zaprzeczam ale czy widziałes jak trenują kickbokserzy zawodowi on takie uderzenia to przyjmuje bez wiekszych obrażeń i w między czasie jeszcze sprzeda ci dobrą pięść między oczy
nom nie zaprzeczam wiem ze jak ktos cwiczy kickboxing to mniej go boli taki kop niz ten co tylko box cwiczy... ale widac bylo jak od tych kopow az mu sie noga przekrzywiala jak kopniak siadal...
Panowie, powiem tak, że ćwiczyłem przez 4 lata kung fu (dokładnie biały żuraw i długą pięść YMAA) i za cholerę nie chciałbym przyjąć tego lowkicka, czy to na udo czy na łydkę... W zasadzie nie ma znaczenia co trenowałeś, wszystko boli jak cholera. Najman ewidentnie nieprzygotowany do zwarcia ani walki w parterze, nie był on żadną konkurencją dla pudziana. Fakt, może w walce było dużo ganiania i chaosu, ale myślę że pudzianowski to na pewno bardzo ciekawy materiał na prawdziwego fightera.
Ostatnio zmieniony 13 grudnia 2009, 00:46 przez osamiec, łącznie zmieniany 1 raz.
dla mnie walka Pudziana z Najmanem wyglądała jak bijatyka dwóch żuli pod sklepem
MMA to konfrontacja sztuk walki
Pudzian jakim stylem walczył? tarana?
a Najman, bokser? uciekiniera?
jakoś wcześniejsze walki podczas gali oglądałem z zaciekawieniem, ale finałowa była lipna...