Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
tłumik - po walnięciu chodzi jak harley -.-
Moderator: Moderatorzy
Ja się na tym nie znam, a sąsiad raczej nie chce mnie naciągnąć bo znam go od ponad 4 lat i nigdy ani mnie ani mojego ojca na części nie naciągał... Bardzo możliwe że ten sklep z częściami drogo sobie liczy. Ale ja nie chce marnować kilku dni na szukanie wydechu a co dopiero montować sam. Już zaplace te 300zł i będę miał spokój z wydechem.
Co masz na myśli mówiąc "fajny wydech"?
jadąc wydaje odgłos jak te samochody z zawodów WRC
... A tak na powarznie to ja nie chce się bawić w wydech sportowy czy z kilkowa końcówkami, wole mieć nowy fabryczny i żeby działał jak przed tem 
A i przy okazji, wie ktoś może czy da się i jak da to ile by to kosztowało, zamontować wspomaganie kierownicy??

A i przy okazji, wie ktoś może czy da się i jak da to ile by to kosztowało, zamontować wspomaganie kierownicy??
Ja wiem, ja wiem, ja, ja!!!!
Tu masz link- dobry sklep
jeszcze sobie tylko pompę wyszukaj 
http://sklep.intercars.com.pl/
Puknij się w głowę
jak Ci ten "sąsiad" zrobi ten tłumik to zrobimy spota zobaczymy co Ci tam wymodził.
Fajny wydech to taki który uwalnia parę kucy a nie grzmi jak WRC. Sam taki wydech "sholowałem" ostatnio
Tu masz link- dobry sklep

http://sklep.intercars.com.pl/
Puknij się w głowę

Fajny wydech to taki który uwalnia parę kucy a nie grzmi jak WRC. Sam taki wydech "sholowałem" ostatnio

Z tym grzmieniem jak WRC to chodziło mi że ta pęknięta rura tak brzmi
. A co do tego wydechu, bardzo możliwe że przepłacam te 80-90zł, ale na allegro nie ma wydechu a niestety nie mam czasu na szukanie innego wydechu gdyż moja macocha rowaliła swój samochód i będzie tą renówke ode mnie brać do pracy i naprawiony wydech już muszę mieć do soboty
.
I nie bardzo wiem co znaczy "zrobimy spota"

I nie bardzo wiem co znaczy "zrobimy spota"

300zł za zrobienie całego wydechu częsci + robota - cena bardzo dobra...
może nie zauważyliście, ale tu nie chodzi o sam tłumik a o cały wydech bez kolektora...
wydech, który "uwalnia parę kucy' nie kosztuje 300zł a 3000zł i w takim seryjnym aucie g...no da, też kiedyś myslałem o "fajnych wydechach", ale w seryjnym aucie wolnossącym to najlepszy wydech jest seryjny... (mówiąc wydech mam na myśli: rura i tłumiki) zdziałać można coś co najwyżej kolektorem porządnym liczonym pod silnik + do tego odpowiedni wydech... i może z 5-10 koników by doszło... chociaż wątpię przy tej pojemności, żeby zyskać tyle samym wydechem... trzeba by dobrać parametry wałka rozrządu itp...
także rób i będziesz zadowolony i nie słuchaj o "super wydechach za 300z" bo nii ma to najmniejszego sensu w Twoim przypadku...
może nie zauważyliście, ale tu nie chodzi o sam tłumik a o cały wydech bez kolektora...
wydech, który "uwalnia parę kucy' nie kosztuje 300zł a 3000zł i w takim seryjnym aucie g...no da, też kiedyś myslałem o "fajnych wydechach", ale w seryjnym aucie wolnossącym to najlepszy wydech jest seryjny... (mówiąc wydech mam na myśli: rura i tłumiki) zdziałać można coś co najwyżej kolektorem porządnym liczonym pod silnik + do tego odpowiedni wydech... i może z 5-10 koników by doszło... chociaż wątpię przy tej pojemności, żeby zyskać tyle samym wydechem... trzeba by dobrać parametry wałka rozrządu itp...
także rób i będziesz zadowolony i nie słuchaj o "super wydechach za 300z" bo nii ma to najmniejszego sensu w Twoim przypadku...