Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
tłumik - po walnięciu chodzi jak harley -.-
Moderator: Moderatorzy
tłumik - po walnięciu chodzi jak harley -.-
jechałem po brata i wjeżdzając zauważyłem wystające coś (wystawało od takiego czegoś co np. stawia się żeby nikt tu nie wjeżdżał a potem to można złożyć i można wjeżdżać - nie umiem jaśniej ale to mało ważne) i normalnie wjechałem, ale jak wyjeżdżałem to jechałem dość powoli ale nie wiem jakim cudem walnąłem w to coś i teraz tłumik wydaje chałas jak harley albo inny głośny motor... Boje się że jest dziura w tłumiku, jutro wjeżdżan na kanal, bo mam sąsiada mechanika ale może wie ktoś czy drogi jest taki tłumik??
- maciek od iwony
cholerne blokady wyjazdy
, zobacze jutro... ten mój sąsiad powiedziął że mogłem tłumik oberwać ale nie bardzo wiem czy chodzi mu że on się zerwał (w sensie ze śrub), czy dziura.. może wie ktoś co dokładnie może oznaczać "oberwać tłumik"?? 
Wcale szybko nie jechałem, może z 10-15km/h... mam to renault od kilku dni i nie wiedziałem że on ma takie niskie zawieszenie

Wcale szybko nie jechałem, może z 10-15km/h... mam to renault od kilku dni i nie wiedziałem że on ma takie niskie zawieszenie

- maciek od iwony
- maciek od iwony
A więc, okazuje się że poprzedni właściciel spawał ten tłumik 6-7 razy i do tego jest kilka małych dziurek w tłumiku, powiedział że zimy by i tak nie przetrzymał. A co do tego walnięcia, walnąłem w spaw który był na środku, środkowej rury i spaw wygiął się i przy okazji złamał. Ten mój sąsiad zadzwonił do sklepu gdzie zwykle kupuje części i powiedział że za części wyjdzie 250zł (to jest rura środkowa+końcowa, tej części na początku, w sensie przy silniku nie trzeba) i za robocizne policzy mi 50zł. Jutro jedzie po części i może w jeden dzień się wyrobi, więc może jutro wieczorem sobie jeszcze pojeżdże ![;] ;]](./images/smilies/krzywy.gif)
![;] ;]](./images/smilies/krzywy.gif)