Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

MIEJSCE WYŁADOWAŃ EMOCJONALNYCH

O wszystkim i o niczym...

Moderator: Moderatorzy

żuwik

Post autor: żuwik »

Taaa... Myślałem, że dzień w którym się obronię będzie piękny, radosny, schleję się i fajnie będzie. Siedzę w domu i nawet piwa mi się nie chce pić.

Chłop nie miał problemów, to se babę znalazł.

Z rodziną najlepiej wychodzi się... przez okno.

A i Renówka się powoli kończy.

No i ten kryzys jak yeti - wszyscy o nim mówią ale nikt go nie widział... Ale powód do obcięcia wypłaty jest? a no jasne że jest kurwa :!:

Życie.....
unikorn

Post autor: unikorn »

Hehe Żuw :D dobre, Kryzys jak Yeti :D podoba mie sie :D
Kinga

Post autor: Kinga »

a ja jestem na przepustce ze szpitala, po dwóhc grand malach pod rząd, nie wolno mi prowadzic, pic, byc sAMEJ, W zasadzie sieddziecv przy komputerze czy telewizorze. jestem zmulona po lekach, wszystko nmie boli.

Też nie macie na o narzekac tylko na pogode :)

EDIT: no to dzisiaj znów robię "papa" na kilka dni ;-(
Arti

Post autor: Arti »

trzymaj się cieplutko
ja trzymam kciuki za Cię :-|
unikorn

Tak sobie siedze w robocie i myśle...

Nie jaki O.S.T.R. - raper z Miasta Łodzi powiedział kiedyś: "Trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów" ja jak tak patrze na ludzi to myślę, że trzeba być nie lada kvrwą (nie obrażając kvrew) zeby zarobić taką kasę.

Przez pryzmat mojej pracy.... sprzedaje "wyposarzenie do łazienki" mówiąc po krótce jestem królem sedesów. Przyłażą ludzie i kvrwa się pałują nad kiblem bo za okrągły albo za kwadratowy albo za drogi.... debile... jak można do chvja płacić 1000 zł za kvrwa kibel?!?!!?!!?? Dupę, to gówno obchodzi w co się pręży... jak ma być sraczka to i tak bedzie. A jak sie okazuje, za taka skorupa to na zamówienie i trzeba czekać to się napinają, że co to ma być?! 21 wiek i trzeba na kible czekać??? Albo wpada typ z wylansowaną laską, na ręku kajdan, na szyji najnowszy iPhone na smyczy, żel, solara, wypas fura i jak mu się cene podaje to szczeka że drogo bo na allegro to on widział 25% taniej... i tłumacz debilowi czemu w sklepie firmowym nie ma najtańszych cen... i tak stoje i patrze... i chvj mnie już na to wszystko strzela i że sam kvrwa częścią tego wszystkiego zaj3ban3go, pogubionego społeczeństwa jestem.... :(
SidVic

Post autor: SidVic »

hehe dobre!!! Ja kiedyś montowałem kible i sanitarkę ogólnie robiłem, to się też można uśmiać jak pacjenci z milionem w kieszeni grających wielmożnych panów na włościach, mieli problem z nazwaniem urządzenia do wydalania - MISKA USTĘPOWA- :) każda inna nazwa padła tylko nie ta:)
Awatar użytkownika
maciek od iwony

Post autor: maciek od iwony »

Panowie,trza odreagować-weekend :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
rat-med5
Post autor: rat-med5 »

panowie kibel to nas czeka !!!! http://moto.onet.pl/1553086,1,polska-pa ... k:55786057 a juz nie wspomne o zabytkowych autach !!polska to kraj debili!!

mozna to skwitowac fajne projekty moj lodoo czy wasq i inni jak za rok bedzie trzeba wylozyc tyle kasy zeby jezdzic swym malenstwem!!

pozdro!!
Awatar użytkownika
maciek od iwony

Post autor: maciek od iwony »

To może ja .Tak sobie myślę,że dziś nic ciekawego do roboty nie mam to zacznę uzupełniać brakujące puzzle w Renacie.Do zrobienia jak zwykle dużo ,więc zaczynam od linki prędkościomierza (kupiłem element łączący linkę i skrzynię)I się kurwazaczęło :evil:
Mianowicie nadłamałem odpowietrzenie w czwórniku wody 8-)
ŻYGNĘŁO na mnie płynem chłodniczym jaszcze powiedział bym gorącym...
Okrutnie się wqrwiłem naprawdę a należę do ludzi raczej spokojnych.
No cóż,jestem cały mokry,głowa mnie piecze ,bo na nią głównie poleciało,kurwa mać-zdrada na maxa.
Aktualnie kleję odpowietrzenie,zobaczymy co z tego wyjdzie.
Jak kurwa się w Reni za długo nic nie dzieje to się franca upomina :evil:
Sweeper

Post autor: Sweeper »

a miałbyć kurwa piękny dzień...
komisyjnie zniszczyć parę dokumentów i git...
ale kurwa nie udało się bo przy okazji odkopałem zajebistą minę i teraz kurwa będę się z tym bujał przez miesiąc

po prostu kocham obejmować obowiązki po przedniach którzy odliczali godziny żeby spierdalać z roboty...
unikorn

Jeszcze tylko 25 minut do 18:00 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Sweeper

i czwarty raz stawiam system na tym samym komputerze - za każdym razem wysypuje się gdzieś indziej a wszystkie podzespoły są sprawne...
lodoo
Post autor: lodoo »

dupa z Ciebie a nie informatyk... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

skąd wiesz, że podzespoły sprawne??
miałem podobnie kiedyś... winny był RAM mimo iż przechodził poprawnie testy....
Sweeper

Lodoo pisze:dupa z Ciebie a nie informatyk... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

skąd wiesz, że podzespoły sprawne??
miałem podobnie kiedyś... winny był RAM mimo iż przechodził poprawnie testy....
jakbym tak składał komputery jak ty swój samochód to pewnie miałbyś rację ;P
czasami podzespoły pomimo tego, że są sprawne nie tolerują siebie na wzajem i w efekcie nie pracują jak trzeba
lodoo
Post autor: lodoo »

takie kity to możesz wciskać klientom kupującym komputery za 1200zł na I komunię :-P :-P :-P
Ja co nie co wiem na ten temat, więc daruj sobie takie tłumaczenia... no chyba, że sam w nie wierzysz...

zmień ram i nie marudź tu... :-P
ODPOWIEDZ