Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

Wiejski tuning

Czyli forum na wesoło - wszystko co nas śmieszy :D

Moderator: Moderatorzy

egonn87

Post autor: egonn87 »

Wszystko zależy od podejścia do tuningu. Jeżeli ci się nie podobają tuningowane auta, to to uno nie spodoba ci się nawet jeżeli będzie doskonale wykończone i jeżdzić będzie również dobrze. Ja tam wolę jeżeli auto jest podobne do tego, które wyjechało kiedyś tam z fabryki. Takiego uniaka możnaby np. stuningować dodatkami z epoki i dla mnie coś takiego byłoby lepsze, ale wszystko kwestią gustu przecież... Fakt, że dużo łatwiej znależć zderzak od TT niż grill kamei o czymś świadczy :roll: :roll: :mrgreen:
lodoo
Post autor: lodoo »

ja juz nie mowie tu o wygladzie i tym ze to uno... ale poprostu zakes i rozmach prac robi wrazenie :-)
KuchaR

Post autor: KuchaR »

Projekt odważny,obniżenie dachu to ciekawe rzadko spotykane.
Co do audi S8 jakiś czas temu,w minionym roku była opisywana w gazecie GT.(Nr 04 kwiecień 2008) :-)
Ostatnio zmieniony 28 stycznia 2009, 01:15 przez KuchaR, łącznie zmieniany 2 razy.
egonn87

wiocha totalna- nie te lampy, nie ten kolor, auto wygląda jakby miało zaraz podjechać pod wiejską dyskotekę, a kto by z niego wysiadł to już wiadomo. Poza tym robią z samochodu czołg, a przecież wszyscy wiemy, że najlepiej wyglądają auta, które mają lekką sylwetkę (to dlatego tuning powoli umiera), spojlery owszem, ale delikatne, podkreślające linię auta. To już bardziej podoba mi się pomysł na to uno turbo, choć chory niewątpliwie. Nie ma recepty na dobry tuning- albo dajesz jakiś ciekawy wzór lakieru, fajne alusie i ew. jakieś inne oświetlenie, tylko nie tani village look, albo robisz z auta odmieńca...
TheMiM

Post autor: TheMiM »

http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Tuning

w/g mnie tuning to urzeczywistnienie wlasnych pomysl na wyglad auta... ale nie kazdy ma 'mozliwosci'... nie kazdy ma zmysl artysty... nie kazdy MOZE studiowac na asp... czlowiek ma rozne predyspozycje dlatego tez mysle ze nie kazdy powinien pchac sie do tuningu... a jesli nawet ktos sie uprze (chyba kazdy z nas chce samemu polepszyc auto) to powinien miec zdrowy rozsadek, de facto to on bedzie jezdzil stjuningowanym autem na ktory wszyscy beda patrzec z 'podziwem'
Kinga

Post autor: Kinga »

ok, ja wezmę taczki, ładnie obspawam blachą, założę chromowany dyszel i japońską felgę, oraz ospoilerowanie nie wiem, noviteca. Pomaluję białą perłą. Wszystko będzie bardzo ładnie i porządnie. Tylko że to wciąż będą taczki. Więc po co? :roll:
Dla mnie, nawet przy ogromnej ilości włożonej pracy, jest to wiocha.
Podoba mi się tuning, ale na Boga, jeśli jakoś uzupełnia, udoskonala samochód, a nie zmienia go w coś, czym nie jest :roll:

a że audi było opisywane w GT, to nie wiedziałam :) :lol: cóż, przynajmniej gazeta konsekwentnie pisze dla "pryszczatych nastolatków", niczego nie ujmując pryszczatym nastolatkom...
TheMiM

Post autor: TheMiM »

nie nie nie... nie o to mi chodzilo zeby robic wiejski tjuning z artystyczna dusza (na ramieniu):P... "nie masz sluchu - nie graj na skrzypcach"... o to chodzilo... jesli wiesz co chce powiedziec:)
Kinga

Post autor: Kinga »

przepraszam, to było do którejś wcześniejszej wypowiedzi :)

Ogólnie zgadzam się z Tobą. Oczywiście są ludzie, którzy robią szalone projekty, wszystko zależy od odwagi i rzetelności w doprowadzeniu projektu do celu. Wiadomo, że ile ludzi, tyle opinii, ale robiąc fiatoaudi na uniaku trzeba liczyć się z możliwą krytyką ;)
PS szacun jedynie za wyspawanie tego...ummm...wynalazku z blachy
egonn87

Szacun ode mnie za odnalezienie uzywanego zderzaka z TT w dobrym stanie... Niech tylko właściciel nie zapomni o przyciemnieniu szyb zapalniczkami- http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Przyciemniane_szyby
KINGA- masz coś do "delikatnych usprawnień" o których pisałem??? :mrgreen: Ładny lakierek i alumy, czy też przyciemnione szyby to chyba jeszcze nie koniec świata :roll: chyba że twoje słowa były jednak skierowane do kogoś innego, nie do mnie:)
lodoo
Post autor: lodoo »

tuning umiera.... taaaa.... :lol:

nie wiem cyz juz to pisalem ale audi to kupa i nadaje sie pod prase hydrauliczna co najwyzej....
Awatar użytkownika
76stitch

Post autor: 76stitch »

Obrazek
Obrazek
unikorn

Post autor: unikorn »

NOOOOOO FAKIN ŁEJ!!!!
żuwik

Post autor: żuwik »

jjmag

Post autor: jjmag »

Grześiu z tą clio to tak jak w tym kawale: wchodzi dwóch dresów do macdonalda i zamawiają dwa wieśmaki , a sprzedawca na to- to widzę ale co do jedzenia :?:
A co do do tego uno-audi może to i wiocha ale ciekaw jestem ilu z was podjeło by się zrobić coś takiego u mnie mają plusa za jedno za rozmach prac i fantazję, a bądźmy szczerzy wolałbym to niż golfa z doczepionymi naklejkami i wystającym na pół metra tłumikiem, bo kto nie wie to nie powie że to uno a to drugie to wszędzie rozpoznasz
corey16

Post autor: corey16 »

jjmag pisze:u mnie mają plusa za jedno za rozmach prac i fantazję
;-)
Zablokowany