Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
ciekawe to jest to PodsumowanieZdjęciaDane pojazduSprzedawca
Renault R 5 TURBO 2 "Großes Motor KIT" — EUR 34 911 Do negocjacji
Jetzt wechseln und sparen: Günstige Kfz-Tarife von Allianz 24. Hier zum Angebot! Samochód sportowy/coupe, Samochód zabytkowy
Cena: 34 911 EUR Do negocjacji Przebieg: 64 750 km Rodzaj paliwa: Benzyna Pierwsza rejestracja: 2/1984 Dodatkowe szczegóły Wyposażenie
Aluminiowe felgi, Elektrycznie sterowane szyby, Pełna dokumentacja serwisowa, Skórzane fotele Opis pojazdu
Deutsches Auto, 2.Hand,seit 11/90 stillgelegt!Dreiteilige 15 Zoll Gotti-Felgen,Devil-Auspuff,tiefer,Rekaro Ledersitze, großes Kit(Größerer Turbolader,andere N-Welle,Kolben etc.)Ca.220 Ps, Radio/Cassette Blaupunkt, Historie bekannt mit original Service Unterlagen und orig. Brief vorhanden, Ölwechsel und Kerzen neu !BITTE NUR ERNSTHAFTE INTERESSENTEN!
Szczegółowy opis Sprzedawca prywatny
50733 köln
Niemcy
Telefon: +49 (0)171 7156400
Informacje o sprzedawcy Kontakt ze sprzedawcą:
Formularz adresowy:
Pani Pan Firma Nazwisko:
Edit:
sorki nie udało mi się wkleić zdjęć ale możecie ja znaleźć w przeglądarce na stronach mobile dla polski wklepujecie reno r5 i na ostatniej stronie to jest do tej pory na czwartej chętnie bym ją łyknął tylko bozia szóstki w totka nie dała (aż slinka na jej widok leci)
P.S. nie pisz posta pod postem jest opcja "edytuj" w prawym górnym rogu...
Ostatnio zmieniony 24 listopada 2008, 10:26 przez jjmag, łącznie zmieniany 1 raz.