Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

Ciekawe ogłoszenia z sieci

Wrzucamy tutaj auta znalezione w sieci, multimedia, ogloszenia, aukcje itp...

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
renata

Post autor: renata »

wsmpw

Post autor: wsmpw »

sport short shifter ile to ma długości... w cm?
Awatar użytkownika
-=wasq=-

Post autor: -=wasq=- »

renata pisze:

sport short shifter
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... 0286812442

oczywiście nie ma problemu, mogę zalicytować i przywieść to do polski ;-)
ale zdekompletowany :(
lodoo
Post autor: lodoo »

a jaki problem odciac kawalek preta z gory i wspawac na dol... kazdy mechanik ze spawarka to zrobi za 20zl...
unikorn

Post autor: unikorn »

kierunki clear look.... ciekawe jak to wygląda na aucie :?:
Awatar użytkownika
-=wasq=-

Post autor: -=wasq=- »

paruja :D to juz przetestowane przez jednego z klubowiczy :D
lodoo
Post autor: lodoo »

jakis link?? :-D
Maolat

Post autor: Maolat »

Ostatnio zmieniony 23 listopada 2008, 22:05 przez Maolat, łącznie zmieniany 1 raz.
wsmpw

Post autor: wsmpw »

że sie kurde zapytam to co to za róznica z oryginałem?? jest którszy czy jak czy tylko że alu?
Awatar użytkownika
kabar
Kontakt:

Post autor: kabar »

Tak, jest krótszy i dłuższy. Jest też z aluminium.
jjmag

Post autor: jjmag »

ciekawe to jest to PodsumowanieZdjęciaDane pojazduSprzedawca
Renault R 5 TURBO 2 "Großes Motor KIT" — EUR 34 911 Do negocjacji
Jetzt wechseln und sparen: Günstige Kfz-Tarife von Allianz 24. Hier zum Angebot! Samochód sportowy/coupe, Samochód zabytkowy

Cena: 34 911 EUR Do negocjacji Przebieg: 64 750 km Rodzaj paliwa: Benzyna Pierwsza rejestracja: 2/1984 Dodatkowe szczegóły Wyposażenie
Aluminiowe felgi, Elektrycznie sterowane szyby, Pełna dokumentacja serwisowa, Skórzane fotele Opis pojazdu
Deutsches Auto, 2.Hand,seit 11/90 stillgelegt!Dreiteilige 15 Zoll Gotti-Felgen,Devil-Auspuff,tiefer,Rekaro Ledersitze, großes Kit(Größerer Turbolader,andere N-Welle,Kolben etc.)Ca.220 Ps, Radio/Cassette Blaupunkt, Historie bekannt mit original Service Unterlagen und orig. Brief vorhanden, Ölwechsel und Kerzen neu !BITTE NUR ERNSTHAFTE INTERESSENTEN!
Szczegółowy opis Sprzedawca prywatny

50733 köln
Niemcy
Telefon: +49 (0)171 7156400
Informacje o sprzedawcy Kontakt ze sprzedawcą:
Formularz adresowy:
Pani Pan Firma Nazwisko:

Edit:

sorki nie udało mi się wkleić zdjęć ale możecie ja znaleźć w przeglądarce na stronach mobile dla polski wklepujecie reno r5 i na ostatniej stronie to jest do tej pory na czwartej chętnie bym ją łyknął tylko bozia szóstki w totka nie dała (aż slinka na jej widok leci)

P.S. nie pisz posta pod postem jest opcja "edytuj" w prawym górnym rogu...
Ostatnio zmieniony 24 listopada 2008, 10:26 przez jjmag, łącznie zmieniany 1 raz.
cyp

Post autor: cyp »

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C7119205

chyba to kolegi Turbo ciekawe czemu sie tu nie oglosil i dlaczego poddal sie z takim projektem... :-/
Greg205

Post autor: Greg205 »

cyp pisze:http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C7119205

chyba to kolegi Turbo ciekawe czemu sie tu nie oglosil i dlaczego poddal sie z takim projektem... :-/
było było u nas na forum jakiś czas temu
jjmag

Post autor: jjmag »

na alegro ta sama turbawka osiem tysi za dwa i pół to wsiadam w pociąg i łykam dzisiaj
ODPOWIEDZ