Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

Wiejski tuning

Czyli forum na wesoło - wszystko co nas śmieszy :D

Moderator: Moderatorzy

osamiec

Post autor: osamiec »

-=wasq=- pisze:
osamiec pisze:jak dla mnie to ten porsche wcale taki zły nie jest, nie widzę tam żadnego agro-tuningu...
samo zniszczenie klawsyka 928 to juz wies tuning lampy z p407 ?? bodykit z dupy taki wiochy mozna wyprawaic na popularnym 924 ale nie 928 ktorych naprawde niewiele sie ostalo
nie no rozumiem, no ale nie jestem jakimś taw większym znawcą-entuzjastą marki porsche i niewątpliwie nie znam się na niebagatelnej historii tych konstrukcji, więc patrząc okiem amatora nie widzę tutaj żadnych większych oznak wieś tuningu. mianowicie nie ma tu żadnej fuszerki, wszystko ładnie spasowane, tapicerka wykonana wręcz idealnie (fotele, boczki itp), brak wszelakich naklejek, zero diód i różnych świecących gadżetów. chodzi mi o samo wykonanie, które jest dość stonowane i nie zalicza się do kanonów wieśtuningu w wersji extreme. To, że to klasyk i z klsykami takich rzeczy się nie robi, to jeszcze nie jest dla mnie powód do tego, by auto w które włożono wiele pracy i pieniędzy zaliczać do tuningu spod remizy...
lodoo
Post autor: lodoo »

jak by nie patrzec to i tak wiocha :mrgreen:
chociaz... 928 to w sumie nie porshe... :mrgreen:
corey16

Post autor: corey16 »

zgadzam sie z Lodoo, ale po części, te autko powinno zostać w oryginale i jest to 928 klasyk porsche i powinien zostać klasykiem
Awatar użytkownika
kkrasnall

Post autor: kkrasnall »

sam upolowałem :-D

bmw ma zapewne jakieś 50 KM więcej dzieki srebrnej listwie nad rejestracją i wspaniałym odblaskom.
ObrazekObrazek

na temat daewoooo to się nie będe wypowiadął
Obrazek
Obrazek

a to w golfie 3 zawieszka na lusterko :lol: :lol: :lol:
Obrazek
Czesio Rulez :!: :!:
osamiec

Post autor: osamiec »

Beta wymiata, szczególnie ten odblask na spojlerze zapewne wykonany z połamanego trójkąta. :mrgreen:

btw zawsze mnie zastanawiało, dlaczego agro-tunerzy mają krzywe wydechy... To ma tak być, taka moda czy styl tJuningu? :roll:
Awatar użytkownika
76stitch

Post autor: 76stitch »

zawieszka przedstawia kierowcę :mrgreen:
cyp

Post autor: cyp »

http://moto.allegro.pl/item461834741_re ... ampus.html

halogeny pierwsza klasa a badlooka na forum nikt takiego nie ma :lol:
Piotrek
Kontakt:

Post autor: Piotrek »

a widziałeś jakie ja miałem halogeny?
tel. 694-451-356
Obrazek
shark

Post autor: shark »

Dłoogi

Post autor: Dłoogi »

czerwona renia z polski nie byłaby taka zła... doliczyłeś się tylko zdejmowanych (zresztą) brewek i halogenów reszta seria
a ta druga... hmm sam nie wiem. niby się wyróżnia ale jakoś tak nie w ten sposób co trzeba :-P
Awatar użytkownika
76stitch

Post autor: 76stitch »

Awatar użytkownika
maciek od iwony

Post autor: maciek od iwony »

Pan Kleks w kosmosie :mrgreen:
Awatar użytkownika
-=wasq=-

Post autor: -=wasq=- »

ahahhahahahahahahahahahahah co dowalil cene widzialem an zywo w Czechach nie zrobila na mnie wrazenai a jak widze cene to jzu wogole
żuwik

Post autor: żuwik »

unikorn

Post autor: unikorn »

żuwik, w nit for spida nie grałeś? heheh wygląda ochydnie... :(
Zablokowany