nie no rozumiem, no ale nie jestem jakimś taw większym znawcą-entuzjastą marki porsche i niewątpliwie nie znam się na niebagatelnej historii tych konstrukcji, więc patrząc okiem amatora nie widzę tutaj żadnych większych oznak wieś tuningu. mianowicie nie ma tu żadnej fuszerki, wszystko ładnie spasowane, tapicerka wykonana wręcz idealnie (fotele, boczki itp), brak wszelakich naklejek, zero diód i różnych świecących gadżetów. chodzi mi o samo wykonanie, które jest dość stonowane i nie zalicza się do kanonów wieśtuningu w wersji extreme. To, że to klasyk i z klsykami takich rzeczy się nie robi, to jeszcze nie jest dla mnie powód do tego, by auto w które włożono wiele pracy i pieniędzy zaliczać do tuningu spod remizy...-=wasq=- pisze:samo zniszczenie klawsyka 928 to juz wies tuning lampy z p407osamiec pisze:jak dla mnie to ten porsche wcale taki zły nie jest, nie widzę tam żadnego agro-tuningu...bodykit z dupy taki wiochy mozna wyprawaic na popularnym 924 ale nie 928 ktorych naprawde niewiele sie ostalo
Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Wiejski tuning
Moderator: Moderatorzy
http://moto.allegro.pl/item461834741_re ... ampus.html
halogeny pierwsza klasa a badlooka na forum nikt takiego nie ma
halogeny pierwsza klasa a badlooka na forum nikt takiego nie ma

- maciek od iwony