Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
chłopie jak chcesz cos dopisac albo wrzucic kolejne zdjecie jedno zaraz po drugim to klikaj przycisk EDYTUJ i pisz to w 1 poscie a nie kazda linijke w nastepnym.....
masz typowy wtrysk jednopunktowy....
NIE GAZNIK!!
obstawialbym krokowca przy takich objawach.... ale piszesz ze wymieniles... na nowy??
sprawdz mapsensor (ta czarna mala skrzyneczka z wezkiem) sprawdz swiece kopulke palec i przewody.... moze to byc tez wina wtrysku albo kompa.... ciezko tak powiedziec...
Nowy silnik krokowy widzialem tylko na aukcji i kosztuje 700 zl, kopulke, palec, przewody, swiece, filtr paliwa, filtr powietrza sa NOWE. Gdzie jest ta dysza od biegu jalowego i elektrozawor
nie ma bo masz wtrysk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jak masz wtrysk to nie masz gaznika dysz elektrozaworow itd....
czy to wreszcie dotarlo???!!!
zrob test silniczka poprzez jego zwyczajne odlaczenie... moze zamieniles zwalony na zwalony....
Lodoo podsuwa dobry pomysl. Poza tym posluchaj czy zaraz po wylaczeniu silnika slychac taki chrzest terkotanie - tak to pracuje w R5 na forum R19 masz opis wyjecia i konserwacji
I jeszcze jedno przyszlo mi do glowy bo sam kiedys w Uno mialem podobny problem - sprawdz akumulator - nie zartuje. Jak masz mozliwosc to podmien z innego auta na nowszy wiekszy na probe.