Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

wymiana deski rodzielczej Five->GTE

Wszystko to co nie dotyczy napędu

Moderator: Moderatorzy

Antystatyczny

wymiana deski rodzielczej Five->GTE

Post autor: Antystatyczny »

Witam

Czy w/w zespół, który jest pod deską rozdzielczą, sterowany suwakami(Five) lub pokrętłami (GTE) jest identyczny w przypadku obu desek? Pytam, bo mam możliwość zakupu takiej dechy.
el_palindo

Post autor: el_palindo »

ja przy wymianie deski zmieniałem to coś :)
pierwsza różnica jest taka, że w desce typu 'campus' masz tylko 2 prędkości nawiewu, natomiast w lepszych są 3 biegi nawiewu

jednak pamiętam że chyba ktoś zmieniał deskę bez tej skrzynki ( kuba jak dobrze pamiętam ? :roll: )
Antystatyczny

zależy mi na rzetelnej odpowiedzi, bo oferowana decha jest bez tego zespołu
Awatar użytkownika
kabar
Kontakt:

Post autor: kabar »

Przymierzysz to będziesz wiedział - rzetelnie wiedział
Antystatyczny

Kabar, jakież to budujące czytać Twą wypowiedź...Pytam, bo nie ma sensu kupowac dechy jeśli nie pasuje do zespołu, a nowego( do tej dechy) nie mam. Może jeszcze napiszesz wierszyk, hmm?:)
Qucor

Post autor: Qucor »

Kabar pisze:Przymierzysz to będziesz wiedział - rzetelnie wiedział
Wyczerpujące ale jakże prawdziwe :-P niema to jak Doświadczenie nabyte w boju :lol:
lodoo
Post autor: lodoo »

antystatyczny - moze wyluzuj... nie bedize pasowac to dokupisz pudlo albo cos przerobisz - bedize to bedize i juz... jak nikt nie potrafi ci powiedizec w 100% to kabar mowi jak zrobic... i slusznie - wiec nie wymadrzaj sie
unikorn

Post autor: unikorn »

...ty też wyluzuj. Antystatyczny, ile za te dechę? Może dogadaj się czy typ odbierze spowrotem jak nie będzie pasić.
lodoo

awokat sie znalazl... za krotko jestes na forum zeby mnie pouczac...
unikorn

Post autor: unikorn »

:shock: ale ja nikogo nie bronie :P spoko spoko Panie nerwowy :P
Awatar użytkownika
kabar
Kontakt:

Post autor: kabar »

Anty.. poszukaj sobie w archiwum na tej stronie, i na poprzednim forum R5KP.
Opisywane było co trzeba przerobić przy przekładaniu deski "normalnej" do Campusa.
el_palindo

Post autor: el_palindo »

Lodoo pisze:za krotko jestes na forum zeby mnie pouczac...
co to ma do tego ?

widocznie ci sie należało
lodoo

czy ja rozmawiam z toba??
znalezlismy rowniez i adwokata adwokata??
co mi sie nalezalo za to ze mowie "wyluzuj" do kogos kto pojechal troche kabarowi?
aaaaa
wiem wiem - ja zawsze jestem winny :-P a w twoich oczach szczegolnie - przy kazdej okazji wszedzie sie wtracisz i nie napiszesz na temat tylko najedziesz na mnie - ale przyzwyczailem sie i mam to w dupie :-P a niedlugo skasuje ten OT albo nie ja bo bedzie na mnie ze kasuje posty... poprosze innego moderatora zeby uzunal jesli uzna to za stosowne
zly moderator lodoo znow atakuje :lol: :lol: :lol: :lol:
wsmpw

Post autor: wsmpw »

a więc deska kampusowa jak pisaliście ma 2 prędkości nawiewu w tym tunelu nie ma na środku od strony czołowej otworu którym wieje wiater na te kratki na środku deski od GTT takto pasuje wszystko problem jest tylko z tym nawiewem bo wtyczka nawet nie pasuje do przełącznika ale możesz sobie jakoś zamontować od campusa i będzie git ale nie będzie wiało w środkowe kratki chyba że wytniesz sobie ten kwadracik.....
Antystatyczny

Dziękuję za odpowiedzi i proszę się nie pieklić. Decha jest za 140 złotych i nie ma zespołu. Dogadałem się mailowo odnośnie tego zespołu. (okazało się, że jednak jest). Może i dostanę jakiś upust :D A co do kupowania na wyrost....nie mam bogatych rodziców, którzy mogliby mi ot tak dawać pieniązki na każdą mą zachciankę. Muszę ciężko pracować na każdą złotówkę(jak zapewne większość tutaj). Pozdrawiam i życzę dużo uśmiechu.
ODPOWIEDZ