Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
wymiana deski rodzielczej Five->GTE
Moderator: Moderatorzy
wymiana deski rodzielczej Five->GTE
Witam
Czy w/w zespół, który jest pod deską rozdzielczą, sterowany suwakami(Five) lub pokrętłami (GTE) jest identyczny w przypadku obu desek? Pytam, bo mam możliwość zakupu takiej dechy.
Czy w/w zespół, który jest pod deską rozdzielczą, sterowany suwakami(Five) lub pokrętłami (GTE) jest identyczny w przypadku obu desek? Pytam, bo mam możliwość zakupu takiej dechy.
czy ja rozmawiam z toba??
znalezlismy rowniez i adwokata adwokata??
co mi sie nalezalo za to ze mowie "wyluzuj" do kogos kto pojechal troche kabarowi?
aaaaa
wiem wiem - ja zawsze jestem winny
a w twoich oczach szczegolnie - przy kazdej okazji wszedzie sie wtracisz i nie napiszesz na temat tylko najedziesz na mnie - ale przyzwyczailem sie i mam to w dupie
a niedlugo skasuje ten OT albo nie ja bo bedzie na mnie ze kasuje posty... poprosze innego moderatora zeby uzunal jesli uzna to za stosowne
zly moderator lodoo znow atakuje

znalezlismy rowniez i adwokata adwokata??
co mi sie nalezalo za to ze mowie "wyluzuj" do kogos kto pojechal troche kabarowi?
aaaaa
wiem wiem - ja zawsze jestem winny

zly moderator lodoo znow atakuje

a więc deska kampusowa jak pisaliście ma 2 prędkości nawiewu w tym tunelu nie ma na środku od strony czołowej otworu którym wieje wiater na te kratki na środku deski od GTT takto pasuje wszystko problem jest tylko z tym nawiewem bo wtyczka nawet nie pasuje do przełącznika ale możesz sobie jakoś zamontować od campusa i będzie git ale nie będzie wiało w środkowe kratki chyba że wytniesz sobie ten kwadracik.....
Dziękuję za odpowiedzi i proszę się nie pieklić. Decha jest za 140 złotych i nie ma zespołu. Dogadałem się mailowo odnośnie tego zespołu. (okazało się, że jednak jest). Może i dostanę jakiś upust
A co do kupowania na wyrost....nie mam bogatych rodziców, którzy mogliby mi ot tak dawać pieniązki na każdą mą zachciankę. Muszę ciężko pracować na każdą złotówkę(jak zapewne większość tutaj). Pozdrawiam i życzę dużo uśmiechu.