Witam.
Mam mały zgryz, bo u mnie w renówce są straszne luzy na kolumnie kierowniczej... Dostałem kolumnę kierowniczą od clio I i nie wiem czy będzie pasować, dlatego chciałbym się dowiedzieć czy ktoś z was kiedyś już montował taką u siebie. Bardzo proszę o pomoc.
Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Kolumna kierownicza
Moderator: Moderatorzy
Re: Kolumna kierownicza
Dlaczego nie wystawisz ogłoszenia w dziale kupię, tylko cudujesz od Clio?
Kolumna jest nieco inna, może i da się przerobić, ale po co? Tu chodzi o bezpieczeństwo i życie. W dodatku w R5 występowały różne typy w zależności od typu deski oraz połączenia z maglownicą.
No chyba że masz na myśli nie kolumnę tylko maglownice. Maglownica od Clio I pasi, tylko drążki ma inne i końcówki.
Jak potrzebujesz kolumnę to pisz - mam i na kwadrat i na wieloklin.
Kolumna jest nieco inna, może i da się przerobić, ale po co? Tu chodzi o bezpieczeństwo i życie. W dodatku w R5 występowały różne typy w zależności od typu deski oraz połączenia z maglownicą.
No chyba że masz na myśli nie kolumnę tylko maglownice. Maglownica od Clio I pasi, tylko drążki ma inne i końcówki.
Jak potrzebujesz kolumnę to pisz - mam i na kwadrat i na wieloklin.
Dostałem taką kolumnę od kolegi i nie wiedziałem czy podejdzie dlatego się pytam. Niechce wymieniać calej kolumny bo to się mija z celem tylko ten krzyżak co w niej jest. Jak się coś dostaję za free to chyba lepiej zapytać niż kupować części. Dostałem satysfakcjonującą odpowiedź
Ile byś chciał za tą kolumne na wieloklinie?? Jak jakieś śmieszne pieniądze to jestem chętny. ![:]](./images/smilies/yeah.png)

![:]](./images/smilies/yeah.png)