Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

Kolumna kierownicza

Wszystko to co nie dotyczy napędu

Moderator: Moderatorzy

abeenha

Kolumna kierownicza

Post autor: abeenha »

Witam.
Mam mały zgryz, bo u mnie w renówce są straszne luzy na kolumnie kierowniczej... Dostałem kolumnę kierowniczą od clio I i nie wiem czy będzie pasować, dlatego chciałbym się dowiedzieć czy ktoś z was kiedyś już montował taką u siebie. Bardzo proszę o pomoc.
Awatar użytkownika
tommies

Re: Kolumna kierownicza

Post autor: tommies »

Dlaczego nie wystawisz ogłoszenia w dziale kupię, tylko cudujesz od Clio?
Kolumna jest nieco inna, może i da się przerobić, ale po co? Tu chodzi o bezpieczeństwo i życie. W dodatku w R5 występowały różne typy w zależności od typu deski oraz połączenia z maglownicą.

No chyba że masz na myśli nie kolumnę tylko maglownice. Maglownica od Clio I pasi, tylko drążki ma inne i końcówki.

Jak potrzebujesz kolumnę to pisz - mam i na kwadrat i na wieloklin.
abeenha

Post autor: abeenha »

Dostałem taką kolumnę od kolegi i nie wiedziałem czy podejdzie dlatego się pytam. Niechce wymieniać calej kolumny bo to się mija z celem tylko ten krzyżak co w niej jest. Jak się coś dostaję za free to chyba lepiej zapytać niż kupować części. Dostałem satysfakcjonującą odpowiedź :) Ile byś chciał za tą kolumne na wieloklinie?? Jak jakieś śmieszne pieniądze to jestem chętny. :]
Awatar użytkownika
tommies

Post autor: tommies »

Jeśli chodzi o el. aluminiowy z tulejką i gumą, to jest to element wymienny i nowy kosztuje kilkanaście PLN
ODPOWIEDZ