Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
reperaturki i części blacharskie
Moderator: Moderatorzy
reperaturki i części blacharskie
ma ktoś namiar na reperaturki progów ,nowe błotniki przednie ?najlepiej sklep internetowy lub inny kontakt z możliwościa wysyłki
Vino, napewno ty byś był ucieszony jakbyś musiał wyłożyć 400-500zł na kawałek blachy
Każdy raczej wie, że jest to spowodowane kosztami formy .. Gdyby sprzedaż była duża, przynajmniej jakaś "płynna" to cena by była przez pół mniejsza.
W sumie można spróbować zrobić formy z gliny, wypalić, i wtedy odlewać ale to już taka prowizorka...

Każdy raczej wie, że jest to spowodowane kosztami formy .. Gdyby sprzedaż była duża, przynajmniej jakaś "płynna" to cena by była przez pół mniejsza.
W sumie można spróbować zrobić formy z gliny, wypalić, i wtedy odlewać ale to już taka prowizorka...
a żebyś wiedział ze tak zrobie wrzuce w giętarke i dorobie przynajmniej nie bede musiał drapać tej zasranej czarnej farby co nią maluja reperaturki na której nic sie nie trzyma... arkusz blachy kosztuje deczko więcej bo jakieś 60zł...jakość blachy taka sama czyli kiepska a nie chodzi o to ze mi zal kasy tylko to są jedne z droższych reperaturek jakie widze niewiem czy są gdzieś tańsze czy to normalna cenavino1986 pisze:to idz i kup sobie za 20PLN arkusz blachu i sobie sam wyklep jak drogo...
hahaha, tak błotniki z poloneza wstawiali do piątki
padam
Przeczytałem post carmakera jak się zdziwił
Ale progi to można wygiąć z blachy

Przeczytałem post carmakera jak się zdziwił

Ale progi to można wygiąć z blachy

Ostatnio zmieniony 25 stycznia 2010, 21:04 przez Jackal, łącznie zmieniany 1 raz.