Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Pytanie o koszty naprawy u elektryka samochodowego
Moderator: Moderatorzy
Pytanie o koszty naprawy u elektryka samochodowego
Mam obrotomierz kupiony bardzo okazyjnie, który chciałbym założyć jako dodatkowy wskażnik. Pół roku czeka też na zamontowanie czujnik niewyłączonych świateł i do zrobienia jest dmuchawa, wygląda tak jakby nie było styku... moze założę osobny temat w dziale tech. Ktoś wie ile mniej więcej mogą kosztować takie usługi, może ktoś już robił cos takiego???
wydaje mi się że jesteś wstanie zrobić to sam podłączenie obrotka to raptem trzy przewody, czujnik niewyłączonych świateł możesz zrobić sam
tu coś mają http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic74790-30.html
a niedziałający nawiew to pewnie styki trzeba przejechać drobnym papierem
tu coś mają http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic74790-30.html
a niedziałający nawiew to pewnie styki trzeba przejechać drobnym papierem
Przy obrotomierzu mam 5 przewodów, nie mam instrukcji który do czego służy, moze po zdemontowaniu kubka okazałoby sie że są opisane??? Bardzo ciężko mi go zdjąć i poddałem się, bo nie chciałem czegoś uszkodzić. Wiem, ze jeden przewód idzie do aparatu zapłonowego, tak jest w instrukcji obsługi, pierwsze pytanie- jak podpiąć oświetlenie??? To mnie przerasta trochę, za bardzo przy elektryce nie grzebałem nigdy- tylko drobne sprawy, a dmuchawa to jest zagadka... 

- maciek od iwony