Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Nie zapala się lampka od temperatury i ciśnienia oleju
Moderator: Moderatorzy
Nie zapala się lampka od temperatury i ciśnienia oleju
czasami mi gasną te lampki i nie mogę zapalić, czy to może być stacyjka?????
Ostatnio zmieniony 17 stycznia 2010, 15:10 przez egonn87, łącznie zmieniany 2 razy.
jaki durny... nie zapalają się w ogóle te lampki, jak dalej twierdzisz że durny temat i zmyslam, to przyjedż do mnei to ci pokażę... z tym ze nie zawsze to sie dzieje, w sumie rzadko- o tym tez zapomniałem napisac, sorry
Aha i ja nie palę papierosów!!!! Pierwszego papierosa w życiu zapaliłem 3 miesiące temu, mam 22 lata, pierwszego dżojnta pół roku temu- dla zainteresowanych bardziej tematem
Aha i ja nie palę papierosów!!!! Pierwszego papierosa w życiu zapaliłem 3 miesiące temu, mam 22 lata, pierwszego dżojnta pół roku temu- dla zainteresowanych bardziej tematem

Jak z puklatym...
Kolega ma problem ,ze czasem przekręca kluczyk i nie zapalają się kontrolki od oleju i temperatury płynu, a jak to się dzieje to nie może odpalić auta. Czasem się zapalą i wtedy odpala.
Kolego, a kontrolka od ładowania się włącza wtedy? Dmuchawa się włącza? Jeśłi nic się nie włącza - plus "po stacyjce" szlag trafia
Kolega ma problem ,ze czasem przekręca kluczyk i nie zapalają się kontrolki od oleju i temperatury płynu, a jak to się dzieje to nie może odpalić auta. Czasem się zapalą i wtedy odpala.
Kolego, a kontrolka od ładowania się włącza wtedy? Dmuchawa się włącza? Jeśłi nic się nie włącza - plus "po stacyjce" szlag trafia
Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, nie zapalają się, nie gasną, w ogóleunikorn pisze:to dla czego piszesz ze gasną? zgasnąć może coś co się zapaliło tudzież zaświeciło, jak np. słońce.egonn87 pisze:nie zapalają się w ogóle te lampki
Nadal nie wiem czego nie możesz zapalić![]()
Durny temat.

Akumulator się swieci, tzn. lampka od akumulatora się świeci, sam aku się nie świeci, mam wersję akumulatora która nie ma podświetlenia, jasne???...... ufffff
egonn87 pisze:nie zapalają się, nie gasną,
egonn87 pisze:zapalają czasem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
egonn87 pisze:Akumulator się swieci
Błagam, zastanów się najpierw nad tym co piszesz, później jeszcze raz to przemyśl i jak dojdziesz to tego co chcesz napisać to wtedy jeszcze raz się zastanów. Jasne???egonn87 pisze:mam wersję akumulatora która nie ma podświetlenia
Ty masz beke, kolega ma problem, bo wstaje rano i nie wie czy do roboty dojedzie. Znam ten ból (drugi dzień w nowej pracy), może współczucie każe mi myśleć racjonalnie.
Też trzeba mu przyznać rację, że skoro coś się nie zapala to jak ma zgasnąć
Skoro aku się świeci a olej nie, niezły szit się szykuje. Wtrysk czy gaźnik?
Też trzeba mu przyznać rację, że skoro coś się nie zapala to jak ma zgasnąć

Skoro aku się świeci a olej nie, niezły szit się szykuje. Wtrysk czy gaźnik?