Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

Pytanie o dostepność części kto gdzie jak:)

O wszystkim i o niczym...

Moderator: Moderatorzy

noładnie

Pytanie o dostepność części kto gdzie jak:)

Post autor: noładnie »

Witam Serdecznie wszystkich mam pytanie a propos cześci do renaty w starej budzie.
czyli chyba do 1984:) Jak z częsciami jakie są dostępne z jakimi jest źle. Gdzie zamawiacie jakieś adresy linki:) coś Bede super wdzięczny

Pozdrawiam Mocno
Kazimierz.
vino1986

Post autor: vino1986 »

jezeli chodzi o blacharke to zapomnij... a reszta to raczej na zamowienie i czekac trzeba jednak dostac sie da w wiekszych sklepach ala intercars, fota czy gordon...

napisz jeszcze jaka wersje silnikowa masz swojej fury i co potrzebujesz... bo ja mam troche czesci ( poza blacharka ) lub moge dac namiar do kolesia w Kielcach co tez posiada tego troche... :-D
Awatar użytkownika
cyklista

Post autor: cyklista »

;-) Napisz jakich części poszukujesz
to koledzy Ci pomogą albo podpowiedzą gdzie ich szukać
jjmag

Post autor: jjmag »

-Auto-France wklep w wyszukiwarke sklepy rozsiane po całej polsce może tam co nieco znajdziesz
noładnie

:)

noładnie

Ja mam renie nówkę sztukę :) z 1984 roku z silnikiem 845, 4 biegi, pięć drzwi. Toczy mi się to z gracją i jest w całym kawałku:) potrzebuje tylnią prawą kratkę maskownice co jest nad lampą tą długa bo mam pękniętą. I parę rzeczy z zawieszenia. Łożyska Piasty tylnie (Tradycyjnie) Drążek - Końcówkę napewno coś z zawiesznia wyjdzie jeszcze:)

Potrzebuje tez filtry ale pewnie to to jest w intercarsie paski ect...

O to to cudo:) Z gdańska przyjechało koledzy mogliście je widzieć na allegro.

Obrazek

I felg szukam do wypiaskowania. Takich kapselków klasycznych. Bo cieżkie felgi do niej nie pasują. Mam takie z dziurami ale szukam takich klasyków

Obrazek

A zapmniałem pompę spryskiwacza potrzebuje bo stoi.
unikorn

Post autor: unikorn »

Babcia 5D gratuluje, obyś zacięcia nie stracił, cięższa od SUPER 5 sztuka ją utrzymać.
vino1986

no nie da sie ukryc :-P
Qucor

Post autor: Qucor »

unikorn pisze:...cięższa od SUPER 5 sztuka ją utrzymać.
Jak mistrz Yoda :lol:

Babcia ładna, gratuluję, może tak więcej fotek :mrgreen:
noładnie

Będzie niebawem
noładnie

Jeszcze może wydch ktoś ma na zbyciu:) jakis :)
vino1986

a nie probowales w sklepie kupic :?: bo u mnie nie bylo wcale stat tez nawet nie pytalem nigdzie ale wydaje mi sie ze powinno sie dac nowy kupic... ;-)
jjmag

Post autor: jjmag »

1/2 wydechów robione jest teraz u mecha na na zakładzie bo nie do wszystkich aut mozna dobrać lub dokupić orginał a jak dokupisz to i tak nie zawsze pasuje
vino1986

no kurcze ja mialem do babci wydech Bosala uzywany w dobrym stanie i wywalilem go na zlom ostatnio... szukaj moze znajdziesz podejrzewam ze tak czy siak nie taki drogi gips... :->
ODPOWIEDZ