Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

WESOŁYCH ŚWIAT

O wszystkim i o niczym...

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
-=wasq=-

WESOŁYCH ŚWIAT

Post autor: -=wasq=- »

Wiec drodzy FORUMOWICZE oraz KLUBOWICZE

WESOŁYCH ŚWIĄT DUŻO ZDROWIA SZCZĘSCIA ORAZ UDANYCH PREZENTÓW :)
Awatar użytkownika
maciek od iwony

Post autor: maciek od iwony »

Przyłączam się do życzeń Prezesa,tak więc-
zdrowych,wesołych i pogodnych świąt i wszystkiego dobrego.
Obrazek
jjmag

Post autor: jjmag »

Ja również przyłaczam się do tych życzeń Zdrowych pogodnych i radosnych świąt Bożego Narodzenia i obyśmy spotkali się w tym samym gronie a może i większym po nowym roku
carmaker

Post autor: carmaker »

ZDROWYCH WESOŁYCH ŚWIĄT ,MOŻE GWIAZDOR PRZYNIESIE JAKIEŚ GADŻETY DO PIĄTECZEK POD CHOINKE ;-)
unikorn

Post autor: unikorn »

[center]Obrazek
Nawzajem ;P[/center]
Elvis_Presley

Post autor: Elvis_Presley »

Również dołączam się do życzeń, mile spędzonego czasu z rodziną i bliskimi, zdrowia, pieniędzy i żeby Piąteczki się spisywały! :)
tomson1991

Post autor: tomson1991 »

Wszystkim życzę spędzenia tych świąt w ciepłym rodzinnym gronie, a tak poza tym życzę wam niekończącej się benzyny :D nie zużywających się części i jeszcze większej radości z jazdy R5 :) Pozdrawiam
żuczek

Post autor: żuczek »

WESOŁYCH ŚWIĄT DUŻEGO KARPIA, ŚLEDZIA W ŚMIETANIE I MIŁEJ ŚWIĄTECZNEJ ATMOSFERY .
Qucor

Post autor: Qucor »

I ja wszystkim życze tego co tylko każdy może sobie wymarzyć...

Ale przede wszystkim wesołych, pogodnych i spokojnych świąt.

Pozdrawiam Q.
Robcio_GTT

Post autor: Robcio_GTT »

I ode mnie wesołych świąt dla wszystkich i mnóstwa prezentów (dla piątali też ;))
Arti

Post autor: Arti »

Spokojnych przede wszystkim
życzę Wszystkim tyle wyjazdów co powrotów do domu w jednym kawałku :!:
corey16

Post autor: corey16 »

a ja że zawsze mam problem jakie życzenia napisać Życzę wam po prostu Wesołych Świąt i Spełnienia Wszystkich Najskrytszych Marzeń
unikorn

Post autor: unikorn »

A ja jeszcze dodam by żadne z nas Panie i Panowie nie usłyszało więcej wymówki pod tytułem "kryzys" w przyszłym roku!!!
macky

Post autor: macky »

Jak obyczaj każe stary wedle Ojców naszych wiary,chcemy złożyć Wam życzenia z dniem Bożego Narodzenia.Niech ta gwiazda Wigilijna co zapala się o zmroku zaprowadzi Was do szczęścia w nadchodzącym Nowym Roku
vino1986

Post autor: vino1986 »

spokojnych zdrowych i wesolych swiat rowniez zyczy moja zona mala coreczka i Ja ;-)
ODPOWIEDZ