Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

Zamek Centralny

O wszystkim i o niczym...

Moderator: Moderatorzy

Oskar i Kasia

Zamek Centralny

Post autor: Oskar i Kasia »

Kupie zamek centralny do R5 najlepiej na 5 drzwi, ale na 3 tez moze byc. Czekam na propozycje
wsmpw

Post autor: wsmpw »

allegro.pl
jakobs18

Post autor: jakobs18 »

za 60zł sprzedam na pilota (dwa sa w zestawie) z wszystkim na 3 drzwi
Awatar użytkownika
maciek od iwony

Post autor: maciek od iwony »

Ja kupiłem jeszcze taniej ;-)
Dzięki Łukasz.
Oskar i Kasia

na allegro jest na 4D za 49 zl co prawda bez pilota ale jednak. jakies leszpe ofery prosze ?
corey16

Post autor: corey16 »

polecam firmę stig.pl
wsmpw

Corey16 pisze:polecam firmę stig.pl
z łodzi;) na giełdzie w łodzi co tydzień stoją
corey16

mam ich zestaw centralny + alarm i nie narzekam
Oskar i Kasia

ok dzieki chyba kupie ten zestawik
http://www.allegro.pl/item864670516_cen ... estaw.html

co myslicie
wsmpw

dochodzi Ci do tego grot plus jego dorobienie,obudowa jest słabej jakości widziałem kilka poklejonych taśmą ;)
vino1986

Post autor: vino1986 »

ja bym tez raczej zrezygnowal z tego... tak samo mijaj alarmy firmy stelimen czy jakos tak... bo to tez straszna kupa... z tanich to montowalem pare razy anakonde i nikt nie narzekal... ale wybor nalezy do Ciebie... ;-)
corey16

a ja tam na stiga nie narzekam
Oskar i Kasia

kurde im dluzej sie zastawnawim tym ciezej wybrac, na poczatku chcialem tani zestawik do 60 zl na 4 d a teraz to juz przekracza 100 zl hehehe i dalej nie jestem pewien ;p. pisalem do tego sting to odpisali ze proponuja zestaw za 150 o sile 8 kg myslicie ze do renaty trzeba kupic taki zestaw, ze silowniki musza miec az taka duza moc >? bo mi sie wydaje ze zatrzaski dzialaja spoko, zaznacze ze ostanio je przeczyscilem i zalalem wd40.
Awatar użytkownika
kabar
Kontakt:

Post autor: kabar »

Kup normalny zestaw siłowników, najlepiej ze sprzęgłem. Osobiście polecam takie zamki:

http://www.allegro.pl/item851138769_zam ... mplet.html

Montowałem tego sporo jako tania alternatywa dla polskiej Mery. Nie kojarzę żeby któryś padł.
vino1986

Post autor: vino1986 »

sexi sa... moim zdaniem phantom dobra tez jest firma... chociaz alakonde ja tez polecam...
ODPOWIEDZ