Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

Pomoc w wyborze zdjec do kalendarza klubowego

O wszystkim i o niczym...

Moderator: Moderatorzy

pomarancz

Pomoc w wyborze zdjec do kalendarza klubowego

Post autor: pomarancz »

Ello
Panowie i Panie mam maly dylemat, mam wybrac 3 fotki ktore bedea startowaly do kalendarza klubowego R19 forum.
Poniewaz nie jestem dla was konkurencyjny;) zakladam ze opinie beda obiektywne.
I prosze nie rozpisywac sie na temat warsztatu bo to juz i tak nic nie pomoze :-D

Kandydaci:

Obrazek 1

Obrazek 2

Obrazek 3

Obrazek 4

Obrazek 5

Obrazek 6

Obrazek 7

Obrazek 8
Ostatnio zmieniony 26 października 2009, 21:45 przez pomarancz, łącznie zmieniany 1 raz.
vino1986

Post autor: vino1986 »

moim zdaniem 1 3 i 5 sie ekstra nadaja...
Awatar użytkownika
-=wasq=-

Post autor: -=wasq=- »

1 6 8
unikorn

Post autor: unikorn »

1, 7, 8
michal969

Post autor: michal969 »

1 3 7 fajne foty
franc2

Post autor: franc2 »

3-7-8,heh ale ile ludzi tyle gustów nie wiem czy pomożemy ci,po dziesiątym doradzającym wylicz średnią może sprecyzuje to wybór,powodzonka
pomarancz

Post autor: pomarancz »

Chcialem podziekowac wszystkim przychylnym oraz mniej lub bardziej sceptycznym kolegom za pomoc w wyborze fot ;-) .
Efekt

Na renault19.pl marzec
fotofoto

Na renault19world.de sierpien

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek
ODPOWIEDZ