NO to sprawa ma sie tak z ta Renia.
Blacha: Zaczynajac od komory silnika - wygladala na zdrowa
Podszybie zadnych sladow rdzy.
Szyba przednia: Na okolo uszczelki troche parchow.
Progi: Wygladaly na zdrowe w zaledwie 2 miejscach troche rudej bylo.
Klapka paliwa: Pod klapka nic nie widzialem, Za to kolo wlewu ale przy zamknietej klapce ruda sie zagniezdzila i to taki nieladny placek.
Tylna klapa: kolo uszczelki szyby troche parchow, za to od wewnetrznej strony pod szyba troche tego wiecej bylo.
Podloga bagaznika: 2 miejsca dosc solidnie zagniezdzila sie ruda. W jednym to chyba nawet juz mala dziura byla albo mi sie zdawalo. no i troszke miejsc takich malych z ruda.
Mocowania zderzakow jak najbardziej w porzadku.
Wnetrze: Ogolnie calkiem zacne procz: Urwanej tej oslony przeciwslonecznej od strony pasazera, brak mechanizmu uchalania tylnej szyby od strony kierowcy.
Wydawalo mi sie ze ruda zaczyna robic bombel pod tylna uchylna szyba miedzy szyba a plastikiem.
Silnik ( i tu troszke nie fajnie ) Wygladal ogolnie calkiem zacnie procz:
a) Zwalonego rozrusznika ( gosc dorzuca mi sprawny )
b) Troche sie poci ( z wlasnie nie wiem co to jest. Swiece sa montowane na gornej czesci tego czegos

Chyba uszczelka pod glowica jak sie nie myle )
c) co mnie bardzo zaskoczylo podczas jazdy. Nie trzyma obrotow. Tzn. po prostu gasnie na luzie + na biegu jak obroty za bardzo spadaja.)
A ogolnie jazda calkiem zadowalajaca nic nie stukalo nic nie pukalo ogolnie ladnie sie prowadzila.
A no i bez gazu co u mnie wyklucza zakup w sumie bo raz ze duzo jezdze, a dwa ze biedny student jestem
Cena 750zl i nie do negocjacji... ( zmiana

Ziomek zadzwonil do mnie godzine pozniej i powiedzial ze za mniej jak 1000zl jej nie pusci smiech po prostu mnie ogarnal ) I jak tu z takim czlowiekiem rozmawiac ?