Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

Prośba o sprawdzenie autka - Slask

O wszystkim i o niczym...

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
tommies

Prośba o sprawdzenie autka - Slask

Post autor: tommies »

Mam prosbe do kolegow ze Slaska.

Czy mozecie zerknac na to autko http://moto.allegro.pl/item721057282_renault_5_1_1_1993_rok_sprawny_oplacony.html
Miejscowosc Najdziszów - najblizej chyba z Bytomia czy Dabrowy Gorniczej.
Na zdjeciach prezentuje sie ladnie, ale ciekawe co w rzeczywistosci.
unikorn

Post autor: unikorn »

Hehe, widziałem to ogłoszenie. Pierwsze co pomyślałem to że na pomarańczowym tak rudej nie widać ;P
Awatar użytkownika
kabar
Kontakt:

Post autor: kabar »

Wygląda bardzo zdrowo.
corey16

Post autor: corey16 »

Kuba ja chce
Awatar użytkownika
tommies

Widziales je na zywo? Jakos nigdzie nie moge znalezc R5 takiego koloru a na supercinq.fr kolor taki nie wystepuje :)
A co do kupna - proponuje uczciwa licytacje na allegro :) Obiecuje ze nie bede przeginal, ale wole taka gotowa niz prace nad automatem
jjmag

Post autor: jjmag »

tommies u mnie w okolicy jest identyczna tylko 96 rok chyba wiem że ostatnie wypusty dawałem 1800 w sobotę i nie chciał oddać podejżewam że za 2 na pewno by oddał
Awatar użytkownika
tommies

a masz foto tej 96? Tyle ze to drogo 2 tysie ... i to jeszcze golas z ostatnich lat produkcji.
Nie mam watpliwosci ze nawet 93 czy 96 jak chce sie porzadnie zrobic to i tak trzeba rozebrac popoprawiac i zabezpieczyc - zaleta jedynie taka, ze roboty mniej i szansa ze nigdzie dziury nie ma.
Moze gdyby trafic taka z 30 - 50 tysi przebiegu i caly czas garazowana to mooooze byla by blacha bezdotykowa.
jjmag

Post autor: jjmag »

nie mam bo nie robiłem ale po oględzinach purchle na drzwiach w miejscu mocowania listew bocznych, ale dziur nigdzie nie ma buda ogólnie zdrowiutka nawet rys nie miała co do zrobienia albo łożysko altka albo pompy wody huczy dość głośno, przekaźnik pompy paliwa mocno brzęczy nie wiem czy tak powinno być, regulacja zaworów klijent bez doświadczenia sam wsadził łapki nie znając nawet parametrów (przyznał się bez bicia),końcówki drążków, nie podłączone podgrzewanie wtrysku od pompy wodnej odrazu mówię że nie wiem czy też powinno iść bynajmniej wyjście na pompie zaślepione
kuba

Post autor: kuba »

no to juz sprzedana :mrgreen:
corey16

Post autor: corey16 »

Coś czuje że w najbliższym czasie ja zobaczę :D
Awatar użytkownika
rat-med5
Post autor: rat-med5 »

kuba nie wjechales w nia?? powod zakonczenia aukcji udzial w kolizji!! dobre!!
Awatar użytkownika
tommies

A pisalem do goscia czy rzetelnie chce do konca aukcji czekac i prosilem o dodatkowe foty...
Moze i na prawde miala stluczke, ale pewnie poszla poza allegro.
Ponoc byla strazy nadbrzeznej z poludniowej Francji - stad taki dziwny kolor i miala jeszcze jakies mocowania w srodku i na dachu do radiostacji
unikorn

Post autor: unikorn »

Jedziesz po Rapida?
Awatar użytkownika
tommies

Rapid za dodatkowa oplata przyjedzie do mnie :) na 99% dzisiaj
egonn87

Post autor: egonn87 »

tommies pisze:a masz foto tej 96? Tyle ze to drogo 2 tysie ... i to jeszcze golas z ostatnich lat produkcji.
Ja to dopiero przepłaciłem, też poleciałem na nadwozie, które oczywiście jak się potem okazało nie do końca było w takim super- ekstra stanie... Mechanicznie auto praktycznie nie istniało :-/ ale najlepsze jest to do czego Polacy są w stanie się posunąć przy sprzedaży auta... Np. radio czy komplet opon w bdb stanie powoduje, że dany samochód musi być wg jego właściciela o kilkaset zł droższy od podobnego i to w dużo lepszym stanie technicznym, z tym że bez owych "bajerów"... Sic
Zablokowany