Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Mam pytanko jak najlepiej przykleic czy cos podobnego z plastikiem drzwi został urwany wiec co poradzicie Przykleic go czy jak zeby estetycznie wygladało.
Nie przyklejaj bo bedziesz tego żałował po tygodniu jak bedziesz chciał się dostać do środka drzwi. Padnie ci zamek lub mechanizm szyb i plastik poleci na śmieci. Co to znaczy sie urwał. Zapinki pourywałeś to dokup. Jedna kosztuje chyba złotówke Jak juz bym czyms paćkał to silikonem, ale tym bez octu, znaczy nie działającego na blachę bo po miesiącu wypali ci dziure w drzwiach Są takie specjal silikony. Aha i najlepiej taki co jak zaschnie to robi sie gumowaty ze mozna plastik oderwac i reszte silikonu zetrzec paluchem.
jakobs18 pisze:
plastikiem drzwi został urwany wiec co poradzicie
użyj blachowkrętów
i przykręć sobie je do czoła , a tak co do umocowania są specjalne kleje do mocowania zewnętrznych elementów typu nakładki na progi i tym podobne ostatnio kupowałem coś takiego do użycia przy primierze za tubę podobną do silikonu płaciłem 60 zeta
Dokladnie. Jeden ciul czy srodek czy nie. Sa kleje, silikony do klejenia specjalne nie niszczace blachy i lakieru. Kleiłem na nie kiedys szyber i plastiki wlasnie.
wsmpw pisze:klej do szyb i primer ewentualnie jakiś inny poliuretanowy np do sklejania poszycia drzwi i innych tego podobnych
wlasnie to samo mialem powiedziec... u mojego kumpla to wlasnie glownie klej do szyb stosuja... tani mocny niezawodny... a i oderwac listwe pozniej tez ciezko jak sie dobrze przykleji...