Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

Pojechałem na wakacje.

O wszystkim i o niczym...

Moderator: Moderatorzy

unikorn

Pojechałem na wakacje.

Post autor: unikorn »

Nareszcie!!!
Wyczekany urlop i zasłużone wakacje. Wakacje w garnku jak to przedstawiłem mojej Gosi.
Miejsce do którego się wybraliśmy opisane jest tutaj:
[center]http://ceramika.bieszczady.pl/[/center]

Dla tych, którym nie chce się klikać napiszę, że jest to pracownia garncarska w niskich Bieszczadach (o ile w ogóle można w ten sposób nazwać tę część Polski).

Ale od początku....
Przejazdem przez Kielce zaczepiliśmy o miedzianą.
I niespodzianka na całego. Zawody CLASSIC AUTO.
Banan na japę wszedł mi od momentu jak na drodze zobaczyłem zapiepszające między autami 911 :D
Wrzucam tylko jedną fotkę bo jestem zpierdzielony po ponad 600 km jazdy.[center]
Obrazek[/center]
Jutro będę zachwalał miejscówkę, wrzucę resztę fot z CA i parę fotek z miejscówki.... bo dziś padam na ryj.http://ceramika.bieszczady.pl/
corey16

Post autor: corey16 »

Wymarzony urlop :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
vino1986

Post autor: vino1986 »

to moze jak juz tam jestes to ulep sobie np zbiorniczek wyrownawczy do renaty... :-P byl by pewnie jedyny w swoim rodzaju...

co do miedzianej to tam prawie co tydzien cos jest... bodajrze tydzien albo dwa po nas byl zlot fordow capri...
unikorn

Pozostałe foty z zawodów:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Maolat

Post autor: Maolat »

niektore autka mowia -Dotknij Mnie- :D mniam ladnie :)
Awatar użytkownika
maciek od iwony

Post autor: maciek od iwony »

to ci się trafiło ;-)
może zacznij w totka grać :mrgreen:
Pozdrawiam
Elvis_Presley

Post autor: Elvis_Presley »

Idealne sa te 911 z ta wielka lotka z tylu. Moglbym taka miec :)
unikorn

Wczoraj się nachodziłem, więc dopiero dziś wrzuciłem fotki z samego miejsca gdzie wylądowaliśmy.
Powiem w skrócie: Raj na ziemi. Zresztą zobaczcie na fotach:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Zasnąłem jak dzieciak ;)
unikorn

Jestem z powrotem w domu.
Zmęczony, trochę smutny ale nie zamienił bym tego tygodnia na żaden inny ;)
Przelazłem wiele kilometrów (jak na siebie ;P) zobaczyłem sporo i przemyślałem również bardzo wiele.
Wróciłem na stare śmiecie i chyba nadszedł czas by nieco pozamiatać ;)
Sądząc po opisach nie macie jakiegoś szału na punkcje zdjęć z samych Bieszczad ale jeśli ktoś ma ochotę to mogę wrzucić resztę fot z wakacji ;)
vino1986

unikorn pisze:Sądząc po opisach nie macie jakiegoś szału na punkcje zdjęć z samych Bieszczad ale jeśli ktoś ma ochotę to mogę wrzucić resztę fot z wakacji ;)
ja wiem bo tez tam bylem... ja tam wole spedzac czas w gorach niz nad morzem czy jeziorami...
unikorn

No dobra, nie będę was zanudzał zdjęciami lasów, wąwozów i innych takich.
Ostatnie 3 foty z wyjazdu ;P
Obrazek Obrazek Obrazek
Qucor

Post autor: Qucor »

Trzecia fota jest na wypasie :mrgreen:
jjmag

Post autor: jjmag »

tą 40 to powinieneś dołączyć do zdjęć z miedzianej :mrgreen:
SidVic

Post autor: SidVic »

http://szept.orelec.pl/ polecam bardzo miejscówka zajefajna, zebrać ekipę i 120 za domek cały na dobę!
vino1986

trzeci to chyba ma dach targe, pseudo kubelek i sliki z przodu... ale najlepszy jest trojzab wbity w ziemie kolo niego ;-)
ODPOWIEDZ