Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

Problem z zapłonem..

Jednostki wolnossące i doładowane, serducha renatek :-)

Moderator: Moderatorzy

bob3ks

Problem z zapłonem..

Post autor: bob3ks »

Witam. Od niedawna posiadam Renault 5 campus o pojemnosci 1.4, 58 KM, 1992r, ma przejechane nie cale 160 000 km. Cały problem polega na tym, że jak przekrecam kluczyk w stacyjce to najpierw slysze takie `pssstt` a potem jak chce zapalic to zapala i po moze 3 sekundach gasnie i kluczyk mi przekreca , a jak przytrzymasz kluczyk to sie tak krztusi jakby i po moze 10 s czuc zapach paliwa, dodam iz probowalem go nawet zapalic na biegu i na luzie ;] prosze o pomoc ;p bede wdziecny ;)
Awatar użytkownika
kabar
Kontakt:

Post autor: kabar »

Witam,
psyyt ma być słychać, to pompa paliwa.

Kto Ci przekręca kluczyk? duchy jakieś?
vino1986

Post autor: vino1986 »

czy na biegu czy na luzie nie powinno byc roznicy... bo ja zawsze na biegu odpalam :-D
unikorn

Post autor: unikorn »

zalewa go
vino1986

Post autor: vino1986 »

jak to jest gaznik to jedz do kogos kto ci go wyreguluje...
Awatar użytkownika
kabar
Kontakt:

Post autor: kabar »

W tym roku były tylko monowtryski.
Awatar użytkownika
maciek od iwony

Post autor: maciek od iwony »

Proponuję nawiązać kontakt z forumowiczami z KRK to obadaja na żywo co i jak bo opis wskazuje na...wszystko ;-)
Mazzy

Post autor: Mazzy »

bob3ks A z jakiej części Krk jesteś ?
ODPOWIEDZ