Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Kompresor
Moderator: Moderatorzy
Kompresor
Jakimi kompresorami lakierowaliście swoje autka i jakimi pistoletami. Ja mam pistolet za 60zl jakiś typu Praktiker i kompresor z wydajnością 120l/min. Na forum lakierniczym twierdza ze sam można pomalować tylko kompresorem za 1,5k.
ja malowałem pistoletem za 65zł z HVLP (niskociśnieniowy) firmy VOREL - bardzo przyzwoity 
a podkład i komore silnika wcześniej - najtańszym TOYA... takim z zestawu 5 pistoletów + wąż za 79zł...
kompresor - za 290zł pojemność 24l z allegro - całe auto tak psikałem... I nie obchodziło mnie, że kompresor ładuje, podczas jak ja psikam
Jak widać da się

a podkład i komore silnika wcześniej - najtańszym TOYA... takim z zestawu 5 pistoletów + wąż za 79zł...
kompresor - za 290zł pojemność 24l z allegro - całe auto tak psikałem... I nie obchodziło mnie, że kompresor ładuje, podczas jak ja psikam

Jak widać da się

ta tylko jak masz wydajność taka jak pistolet to on może na bieżąco mu dawać powietrze, teoretycznie nie potrzebujesz butli.jjmag pisze:nie patrz jaka ma wydajność tylko patrz na pojemność zbiornika bo pomimo wydajności może ci spaść poniżej 5 atmosfer bo nie nadąży dodmuchać ciśnienia a raczej nie wskazane w połowie dachu lub drzwi stać i czekać aż ci dobije wiatru
Właśnie myślałem żeby kupić jakiś pistolet za 200zl i tym moim kompresorem podziałać. Jak ci wyszedł lakier?Lodoo pisze: Jak widać da się