Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
witam. rozbierając moja alpinke turbo natknąłem sie na nieznaną mi część pod maską (na zdjęciu zaznaczyłem dokładnie w którym miejscu). kompletnie nie wiem do czego to służy, gdyż, nie była ona do niczego podłączona. nie będę się rozpisywał jak to wygląda, poniżej dodaje kilka zdjęć tej części, może ktoś będzie wiedział do czego to służy i mi pomoże
tu zaznaczyłem na czerwono w którym to jest miejscu:
u mnie czegos takiego nie ma... gdyz kupilem samochod zdekompletowany... zobacz natomiast czy sa podpiecia do 2 wezykow... to wtedy pewnie bede w stanie Ci powiedziec co to jest... bo widac podpiecie elektryki a u mnie sa wlasnie dwa luzne kable... i moge sie mylic lub nie ale moze to byc wlasnie zewnetrzny silniczek do spryskiwaczy... masz taka wielka banke na plyn co nie ma nigdzie wyjsc
może nie widać tego na zdjęciach ale właśnie od spodu są dwa wystające wężyki, tyle że są pourywane, tzn takie jakby "kikuty" zostały, bardzo prawdopodobne ze będzie to jak powiedziałeś zewnętrzny silniczek od spryskiwaczy, ale co do tej bańki to nie jestem pewien, muszę sprawdzić jak będę w garażu:P dzięki za pomoc
wiesz wydaje mi sie wlasnie ze tam na 2 fotce jest widac dwa slady po pourywanych jakis dolotach i jestem prawie pewny ze to jest na bank ten silniczek... bo u mnie go nie ma a banka jest taka jak pisalem...