Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

Renault Alliance GTA

O wszystkim i o niczym...

Moderator: Moderatorzy

adrian

Renault Alliance GTA

Post autor: adrian »

Może to trochę z innej beczki ale może komuś spodoba się takie autko , jest takowe do zdobycia w stanie do odnowienia myślę że za niedużą kasę. Jak by ktoś był poważnie zainteresowany mogę zrobić fotki i zdobyć namiary na właściciela
tak to powinno wyglądać ;-)
Obrazek
Obrazek
mario-s

Post autor: mario-s »

Z jakim to jest silnikiem?Wtrysk czy gaznik?
Arti

Post autor: Arti »

możesz fotki dokładne porobić, czy słabo?
wsmpw

Post autor: wsmpw »

te zdjecia nie pokazują tego samochodu do kupienia tylko że taki model jest do zdobycia ...
Arti

wsmpw pisze:te zdjecia nie pokazują tego samochodu do kupienia tylko że taki model jest do zdobycia ...
w przeciwieństwie do Ciebie my czytamy ze zrozumieniem
adrian

silnik ma 2.0 ok 100KM czy wtrysk czy gaźnik nie wiem, oglądałem go ze 3 lata temu, nie zwróciłem uwagi :-D jak jutro będzie ktoś na placu na którym stoi to popatrzę i zrobię fotki
Arti

to czekamy
Awatar użytkownika
-=wasq=-

Post autor: -=wasq=- »

jak juz to tam bedzie max 1,7 :)

lub byly jeszcze 1,4 GTT

oki juz mam prawidlowe dane

tam faktycznie jest 2,0 95 km

ale to auto ma wade ALLIANCE oznacze made in USA mamy/mielismy klienta z tym modelem czesci nie pasuja od r9/r11 duzo pozmieniali i generalnei wszystkie czesci stare na wzor zeby cos dokupic :P
adrian

z fotkami lipa bo plac na którym stoi jest zamknięty , jeżdziłem 2 dni i wygląda na to że firma się przeniosła a skakać przez płot w biały dzień to nie bardzo :-P
jak ktoś jest zainteresowany to dam namiar na właściciela można z nim pogdać , jak będzie do rzeczy gadał to mogę się z nim umówić i wtedy zrobić fotki.
Fakt to jest sportowa ;-) amerykańska odmiana R9 co moim zdaniem zwiększa atrakcyjność i unikatowość.
Awatar użytkownika
djmonkey

Post autor: djmonkey »

Jedynie co pasuje do tego auta to części blacharskie z wersji europejskiej :p
Renault Megane 1,6 16v 110KM
Clio Turbo
Regeneracja alternatów i rozruszników

Tylko Renault
jjmag

Post autor: jjmag »

dawaj namiary gościa i jak możesz to zorientuj sie skolko godna za etu maszynu
unikorn

Post autor: unikorn »

pewnie jak zwykle duuuuużo za dużo ;P
jjmag

Post autor: jjmag »

jeżeli nie gorsza od toyoty to dam tyle co i za nią czyli tysia
Awatar użytkownika
-=wasq=-

Post autor: -=wasq=- »

djmonkey pisze:Jedynie co pasuje do tego auta to części blacharskie z wersji europejskiej :p
jesli to jest taka 3 drzwiowa jak mozna znalesc fotot w necie to niestety sie mylisz nie wszystkei czesci blacharskie spasuja
kureckie30

Post autor: kureckie30 »

jest uniwersalna cześć blacharska która zawsze pasuje SZPACHLA :):):)
ODPOWIEDZ