Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

Koncert Deep Purple/Gitarowy Rekord Świata/

O wszystkim i o niczym...

Moderator: Moderatorzy

ciast

Koncert Deep Purple/Gitarowy Rekord Świata/

Post autor: ciast »

Wybiera się ktoś na koncert Deep Purple który poprzedzony będzie biciem Gitarowego Rekordu Świata - ok 2tys ludzi jednocześnie zagra 'hey joe" jimmiego hendrixa ;)
więcej tutaj : TUTAJ
Wiadomo, bilety drogie, ale powiem wam, ze zaliczyłem parę koncertów nie wchodząc na stadion, m.in. mettalica, red hot chilli peppers i uważam, że impreza POD jest przednia.
Tego samego dnia w Srebrnej Górze odbywa się pochód pierwszomajowy - świetna sprawa ;)
TUTAJ można obejrzeć krótką fotorelację ;)
Gdyby się ktoś wybierał to można by jaki spocik zorganizować?;)
rocker

Post autor: rocker »

Jakby to bliżej :-( :-( :-(
Kuźwa, dlaczego wszystko co ciekawe dzieje się tak daleko :evil: :evil: :evil:
ciast

Post autor: ciast »

ja też nie mam wcale blisko ;) do Srebrnej Góry mam 210km, ze Srebrnej Góry do Wrocławia jest ca.80km, a z Wrocławia do Rybnika z powrotem 190km. Plus to co pobłądzę po drodze, to moje ;)
Może jednak się ktoś skusi?;)
ODPOWIEDZ