Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

Tasma do uszczelnienia wydechu

Wszystko to co nie dotyczy napędu

Moderator: Moderatorzy

sebasport

Tasma do uszczelnienia wydechu

Post autor: sebasport »

Mam pytanko czy taka tasma jest cos warta?Ktos praktykował?

Mam dziure na kolanku z tyłu.Narazie nie mam funduszy na nowy wydech.Za dwa trzy tygodnie robie dopiero cały przelot.Chciałym jakos ten czas przekulac :lol: A spawac niewiem czy jest sens.(bo nie ma co :mrgreen: )
lodoo
Post autor: lodoo »

stosowalismy u kolegi :-D dalo rady :-D tylko przeczytaj instrukcje ;-)
sebasport

Post autor: sebasport »

Ok to sprawdze.Zreszta 8zł mozna przezyc :lol: :mrgreen: :mrgreen:
Awatar użytkownika
cyklista

Post autor: cyklista »

ja kiedys korzystałem ale to jest tak ;-)
clio-energy

Post autor: clio-energy »

ja kiedys na szybkiego połatalem powertapem i puszko z pepsi i powiem ci ze wytrzymało 3 tygodnie :D
Gofer22

Post autor: Gofer22 »

Działa pojechałem na przegląd potem do Chorwacji i z powrotem do wawy bedzie ze 4000 km i dało rade
Antystatyczny

Post autor: Antystatyczny »

Technikoll produkuje pastę do wydechów i nawet dodają kawałek włókna/taśmy do uzupełniania ubytków. Dałem za to jakieś 8 złotych
franc2

Post autor: franc2 »

Na końcu wydechu może i zadziała,ale nie w miejscu gdzie jest wysoka temperatura.Po za tym trzeba odtłuścić porządnie stal.A najlepiej zespawać,taśma ok 20pln a spawanie max 40-50pln i masz spokój na conajmniej rok
lodoo
Post autor: lodoo »

To już drugi post...
Jak znajdę trzeci temat z 2008 roku, który odgrzebałeś to wlepiam ostrzeżenie...
PATRZ NA DATY JAK ODPISUJESZ NA TEMATY!
ODPOWIEDZ