Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

Masa

Jednostki wolnossące i doładowane, serducha renatek :-)

Moderator: Moderatorzy

Dziku

Masa

Post autor: Dziku »

Ile waży c3j, tuzież inne 1.4, albo cobądź, bo 1.1 to to samo...
pozdro
wsmpw

Post autor: wsmpw »

z 200kg a co po cenie złomu kupujesz?
Dziku

bardzo kuźwa smieszne... To że coś jest żeliwne nie znaczy żer musi ważyć pół tony... ale jak ktoś sie pyta, tonie wypada mu takiego obleśnego OFF TOP'a robić...

EDIT:
Wnoszę do mod'a prosbę o usuniecie posta wsmpw/ukaranie użytkownika wsmpw ostrzerzeniem...
wsmpw

nie wiem o co ci chodzi waży koło 100 tak mi sie teraz po przemyśleniach wydaje spokojnie...
el_palindo

Post autor: el_palindo »

dziku nie sztresuj sie tak ;-)
masa silnika to koło 100kg wątpię że gdziekolwiek znajdziesz taką informację dokładną
wsmpw

jakbym miał wage do 200kg to bym ci zawżył ale nie mam...
Karol

Post autor: Karol »

jak mi załatwisz odpowiednią wagę, to Ci zważę 1,4 GTL z osprzętem bo będę wyciągał na dniach.
Dziku

wsmpw pisze:nie wiem o co ci chodzi waży koło 100 tak mi sie teraz po przemyśleniach wydaje spokojnie...
Z fotek w twoim temacie wynika że masz n a wierzchu...
nie mozna by na wage postawić?
Chociażby łazienkowej, skala napewno ogarnia...
wsmpw

no wiesz 1.1 wyciągnięty dotego 1.4 w piwnicy i jeszcze jeden 1.1... na łazienkowej hmm szkoda by było zniszczyć wage ale pomyśle na kiedy to potrzebujesz?
Dziku

położ deskę na wagę, a na to silnik
jeden mi potrzeba wiedzieć ile waży, a łazienkowa jeden wytrzyma.
na kiedy bedzie
Pozdro
lodoo
Post autor: lodoo »

najpierw najezdzasz i hccesz kary a teraz "na kiedy bedzie"
to sie zdecyduj... sam robisz ot....
wpadasz na forum jak czegos potrzebujesz tylko i z rzadaniami, bez slowa "prosze"....
nie dizw sie ze takei sa reakcje....

wg mojej wiedzy silnik wazy okolo 80kg
Dziku

BO kurcze jak człowiek chce konkretów to wszyscy akurat muszą sobie jaja robić, zamiast podejść do tematu na poważnie. Co do rżadań, hmm może mam niedobór magnezu, bo nerwoey jakiś jestem ostatnio...
Moge się podzielić wiadomoscią na temat sztywnych drążków do tylknej belki z kangoo na 90 procent wchodzą, w poniedziałek w pracy zmierzę, nie chciałem wyskakiwać wcześniej bo nie sprawdzone...
lodoo
Post autor: lodoo »

pij melise :-D hehehhe
jakby te drazki sie sprawdzily to fajna sprawa :-)
daj znac jak bedizesz cos wiedzial - napewno przyda sie to kilku osobom :-)

chociaz wydaje mi sie zedrazki beda dluzsze ze wzgledu na szerszy rozstaw mocowan belki.... watpie ze kangur i r5 maja taki sam rozstaw mocowan belki... chociaz... to francuzy :-D
ODPOWIEDZ